Ελλάδα

Κατέγραψε την οικιακή βοηθό να δέρνει μέχρι θανάτου την 90χρονη μητέρα του

“Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια”, δήλωσε δε ο γιος της άτυχης γυναίκας.

3 Feb 2023

«Η μητέρα μου ήταν σε άθλια κατάσταση, της έδινε ηρεμιστικά». Με αυτά τα λόγια ένας άτυχος γιος περιγράφει στο MEGA το μαρτύριο που βίωσε στα χέρια οικιακής βοηθού, πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, η 90χρονη μητέρα του που τελικά κατέλεξε.

Λίγο προτού η υπόθεση εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό, τη Δευτέρα, και με την δράστιδα να έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη με αναστολή, ο άνδρας – που υποστηρίζει ότι ο θάνατος επήλθε από ασφυξία – ζητά παραδειγματική τιμωρία.

Χωρίς κανένα ίχνος συμπόνοιας και με τη βιαιότητα να την κυριεύει, η γυναίκα από τη Βουλγαρία χτυπούσε ανηλεώς την 90χρονη.

Η ηλικιωμένη υπέφερε, προτού χάσει τη ζωή της. Η οικιακή βοηθός καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκισης.

Η φρίκη στην κάμερα

Ο γιος της 90χρονης βρισκόταν σε διακοπές κι όταν επέστρεψε βρήκε τη μητέρα του σε τραγική κατάσταση. Το υλικό από την κρυφή κάμερα επιβεβαίωσε τον εφιάλτη: Ο πίνακας, πάνω από το κρεβάτι της 90χρονης, το σημείο από όπου η γηροκόμος περνά και χτυπά τη γυναίκα.

Aκόμη κι η γιατρός που κάλεσε o άνδρας για να εξετάσει τη μητέρα του στο σπίτι, ήταν κατηγορηματική ότι η Βουλγάρα κακομεταχειριζόταν την ηλικιωμένη. Όταν πια η 90χρονη κατέληξε, η γυναίκα που την φρόντιζε συνελήφθη, προφυλακίστηκε για 10 μήνες και εν τέλει καταδικάστηκε σε επτά χρόνια με αναστολή. Ο γιος της ηλικιωμένης επιμένει ότι η μητέρα του πέθανε, γιατί η γηροκόμος δεν τη φρόντισε όπως έπρεπε, ενώ υποστηρίζει ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από ασφυξία.

«Τον Αύγουστο του 2018, μέσα σε ένα μήνα από αρχόντισσα, η μητέρα μου κατάντησε σημαδεμένη, με ηρεμιστικά. Συγκεκριμένα, της έδωσε ηρεμιστικά που αντιστοιχούν σε ένα μήνα. Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια», δήλωσε δε ο γιος της άτυχης γυναίκας.

trikalanews
Author: trikalanews

DOTSOFT AE – NOVA ICT AE: Δέκα δράσεις για την ψηφιακή μεταμόρφωση των Τρικάλων

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.