ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Κάτι κινείται επιτέλους στην Κεντρική Πλατεία Τρικάλων (φωτο)

Με την ελπίδα όλοι ότι το Πάσχα θα ανοίξει ξανά ο κομβικός δημόσιος χώρος.

8 Mar 2024

Με την ελπίδα όλοι ότι το Πάσχα θα ανοίξει ξανά ο κομβικός δημόσιος χώρος

Όσα δεν έγιναν σε ένα χρόνο τα έφερε ο τελευταίος μήνας στην Κεντρική Πλατεία Τρικάλων με το έργο να επεκτείνεται σταδιακά σε όλο το μήκος και πλάτος και να αρχίζουμε να βλέπουμε σημάδια διαμόρφωσης.

Φαίνεται ότι αυτό που ελπίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι πλέον, αλλά κυρίως οι πολίτες που έχουν αγανακτήσει με το κεντρικότερο και μακροβιότερο εργοτάξιο των τελευταίων ετών, είναι ότι το Πάσχα θα έχουμε επιτέλους τον δημόσιο χώρο πίσω ξανά στις ζωές μας.

Για να δούμε…

kedrikh plateia3
kedrikh plateia2
Trikalanews
Author: Trikalanews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης


Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.