Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κατήγγειλε ότι ήθελαν να την ληστέψουν όμως βρέθηκε κατηγορούμενη

Συναγερμός για …κατά φαντασία ληστεία σήμανε στην Αστυνομία της Πρέβεζας, έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκε για ληστεία που είχε γίνει με θύμα μία γυναίκα.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση με σκοπό να εντοπιστεί γυναίκα, οδηγός οχήματος, η οποία ενώ κινούνταν στην εθνική οδό, άγνωστοι αποπειράθηκαν να την ληστέψουν, σύμφωνα με όσα η ίδια είχε αναφέρει στις Αρχές.

Η γυναίκα είπε στους Αστυνομικούς, ότι αυτοκίνητο αγνώστων στοιχείων επιχείρησε να της κλείσει τον δρόμο με σκοπό να την ληστέψουν.

Σύμφωνα όμως με τις έρευνες που διενεργήθηκαν αλλά και τα όσα περιέγραψε η γυναίκα στους Αστυνομικούς, το περιστατικό συνέβη μόνο στην φαντασία της ίδιας!

Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο άτομο απασχολεί την Αστυνομία για παρόμοια περίπτωση. Πριν από 20 ημέρες περίπου, η ίδια είχε κινητοποιήσει ξανά τις Αρχές καθώς και τότε …φαντάστηκε ότι την ληστεύουν!

Έτσι από θύμα ληστείας που δεν υπήρξε ποτέ, βρίσκεται πλέον κατηγορούμενη καθώς σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για ψευδή αναφορά κι άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή