Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κέρδισαν τις εντυπώσεις στο Γκενκ του Βελγίου οι PRETORIANS του HARLEM GTM των Τρικάλων

Σε ένα από τα μεγαλύτερα event της Ευρώπης , το FIGHT EXPLOTION όπου πραγματοποιήθηκε στο Γκενκ του Βελγίου καλέστηκαν από την Ελλάδα οι PRETORIANS του HARLEM GYM , και συγκεκριμένα ο Κώστας Καλύβας και ο Γιώργος Γεσίλι.
 
Σε μια καταπληκτική διοργάνωση όπου παρευρέθησαν τρείς χιλιάδες θεατές για να παρακολουθήσουν τους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης στο KICK-BOX,MUAY THAI και M.M.A.
 
Η τρικαλινή ομάδα έκλεψε τις εντυπώσεις στο M.M.A. αν και νέοι αθλητές με λίγη εμπειρία σε τόσο μεγάλη διοργάνωση , απέσπασε το χειροκρότημα του κόσμου , καθώς και τον διοργανωτών όπου τους ξανακαλέσανε στο επόμενο event.
 
Από αγωνιστικής πλευράς ο Γιώργος Γεσίλι στα 77 κιλά όπου αγωνίστηκε με τον Dimitri HERRT κέρδιζε σε όλο τον αγώνα αλλά από ένα σκίσιμο στο φρύδι , ο διαιτητής σταμάτησε τον αγώνα. Ο Κώστας Καλύβας στα 80 κιλά αντιμετώπισε τον Muartew Wacters και μια απροσεξία , του στοίχησε τον αγώνα. Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής της ομάδας Μήτσιος Θανάσης όπου μας είπε ότι του έμεινε μια γλυκόπικρη γεύση , καθώς οι αθλητές του έχασαν από λεπτομέρειες και ατυχία αλλά έδωσαν μια πολύ καλή παρουσία σε ένα μεγάλο event.
 
Επίσης στην αποστολή ήταν και ο πρόεδρος του COMBAT JIU JITSU κύριος Γιώργος Κιουρτίδης όπου έμεινε ενθουσιασμένες από την απόδοση της Τρικαλινής ομάδας , καθώς και ότι τίμησαν τα χρώματα της Ελλάδας με υπερηφάνεια.   

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή