Κέρδισαν τις εντυπώσεις στο Γκενκ του Βελγίου οι PRETORIANS του HARLEM GTM των Τρικάλων

Σε ένα από τα μεγαλύτερα event της Ευρώπης , το FIGHT EXPLOTION όπου πραγματοποιήθηκε στο Γκενκ του Βελγίου καλέστηκαν από την Ελλάδα οι PRETORIANS του HARLEM GYM , και συγκεκριμένα ο Κώστας Καλύβας και ο Γιώργος Γεσίλι.
 
Σε μια καταπληκτική διοργάνωση όπου παρευρέθησαν τρείς χιλιάδες θεατές για να παρακολουθήσουν τους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης στο KICK-BOX,MUAY THAI και M.M.A.
 
Η τρικαλινή ομάδα έκλεψε τις εντυπώσεις στο M.M.A. αν και νέοι αθλητές με λίγη εμπειρία σε τόσο μεγάλη διοργάνωση , απέσπασε το χειροκρότημα του κόσμου , καθώς και τον διοργανωτών όπου τους ξανακαλέσανε στο επόμενο event.
 
Από αγωνιστικής πλευράς ο Γιώργος Γεσίλι στα 77 κιλά όπου αγωνίστηκε με τον Dimitri HERRT κέρδιζε σε όλο τον αγώνα αλλά από ένα σκίσιμο στο φρύδι , ο διαιτητής σταμάτησε τον αγώνα. Ο Κώστας Καλύβας στα 80 κιλά αντιμετώπισε τον Muartew Wacters και μια απροσεξία , του στοίχησε τον αγώνα. Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής της ομάδας Μήτσιος Θανάσης όπου μας είπε ότι του έμεινε μια γλυκόπικρη γεύση , καθώς οι αθλητές του έχασαν από λεπτομέρειες και ατυχία αλλά έδωσαν μια πολύ καλή παρουσία σε ένα μεγάλο event.
 
Επίσης στην αποστολή ήταν και ο πρόεδρος του COMBAT JIU JITSU κύριος Γιώργος Κιουρτίδης όπου έμεινε ενθουσιασμένες από την απόδοση της Τρικαλινής ομάδας , καθώς και ότι τίμησαν τα χρώματα της Ελλάδας με υπερηφάνεια.   Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή