Κοινωνικά

Την Παρασκευή η κηδεία της 44χρονης Ελένης Κατσαρού στα Τρίκαλα

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026 τελείται στα Τρίκαλα η κηδεία της Ελένης Κατσαρού, 44 ετών, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

28 Jan 2026

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Ελένη Αθ. Κατσαρού, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 11:30 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στον ναό στις 11:00 π.μ.
Η ταφή θα γίνει στο Β΄ Κοιμητήριο Τρικάλων.


Η Ελένη Κατσαρού ήταν σύζυγος, μητέρα, κόρη, νύφη, αδελφή και θεία. Αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Αντώνιο Σιακαβάρα, τον γιο της Χρήστο, τη μητέρα της Ανδρονίκη Κατσαρού, καθώς και τους Χρήστο και Ελένη Σιακαβάρα, αδέλφια, ανίψια και λοιπούς συγγενείς.

Η απώλειά της προστίθεται στο βαρύ πένθος που έχει προκαλέσει η πρόσφατη τραγωδία που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, αφήνοντας πίσω της οικογένειες συντετριμμένες και ανθρώπινες ιστορίες που κόπηκαν απότομα.

Μετά την ταφή, ο καφές θα προσφερθεί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, καθώς και στην έξοδο του κοιμητηρίου.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.