Κοινωνικά

Κηδεία Γεώργιου Παπαποστόλου σήμερα στα Τρίκαλα – Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών

30 May 2025
Κηδεία Γεώργιου Παπαποστόλου σήμερα στα Τρίκαλα – Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών

Η κηδεία του Γεώργιου Παπαποστόλου, 67 ετών, τελείται σήμερα 30/5/2025 στις 17:30 στον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού Τρικάλων.

Σήμερα, Παρασκευή 30 Μαΐου 2025, τελείται η κηδεία του πολυαγαπημένου Γεώργιου Παπαποστόλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στο Ριζαριό Τρικάλων.


Ο εκλιπών υπήρξε σύζυγος, πατέρας, παππούς, αδελφός και θείος, αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Η σορός θα μεταφερθεί στον ναό στις 17:00, ώστε να αποδοθούν οι τελευταίες τιμές από συγγενείς και φίλους.

Στην τελετή θα παραστούν:

  • Η σύζυγός του Παναγιώτα
  • Τα παιδιά: Ευάγγελος, Αριστείδης & Αμαλία, Ελένη
  • Ο εγγονός: Αποστόλης
  • Τα αδέλφια, τα ανίψια και λοιποί συγγενείς

Την τελετή επιμελείται το Γραφείο Τελετών Μ. Βράντζα – Σ. Καλογιάννης, εμπροσθεν Β΄ Κοιμητηρίου Τρικάλων (τηλ. 24310 30333).

Pressroom
Author: Pressroom



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.