Στην Καλαμπάκα θα πουν αύριο το τελευταίο αντίο στον Λάμπρο Δήμου, τοπογράφο μηχανικό, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και όλη την τοπική κοινωνία.
Ο Λάμπρος Δήμου αισθάνθηκε αδιαθεσία το Σάββατο και μετέβη στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας για να εξεταστεί. Εκεί έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφερε.
Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025, στις 7 το απόγευμα, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνα Καλαμπάκας, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στον ναό στις 6:30 μ.μ.
Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Νάνσυ Παπασπύρου, τις κόρες τους Χρυσηίδα και Ελεάννα, τους γονείς του Δημήτριο και Χρυσή Δήμου, τη μητέρα της συζύγου του Ευθυμία Πούλιου, τα αδέλφια, τα ανίψια, συγγενείς και φίλους που θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του πορεία.
Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, τα χρήματα να προσφερθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», στηρίζοντας παιδιά που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη.
Μετά την τελετή, ο καφές θα προσφερθεί από την οικογένεια στην ταβέρνα του Πολύζου στην Καλαμπάκα.
Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».