Κοινωνικά

Κηδεία Πέτρου Πετσιμέρη στη Βασιλική Καλαμπάκας

25 Dec 2025

Την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βασιλικής Καλαμπάκας θα τελεστεί η κηδεία του 79χρονου Πέτρου Πετσιμέρη που έφυγε από τη ζωή.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο πολυαγαπημένος σύζυγος πατέρας και αδελφός Πέτρος Πετσιμέρης. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή 26-12-2025 και ώρα 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Βασιλική Καλαμπάκας όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο.

Πίσω του αφήνει τη σύζυγό του Ευαγγελία Πετσιμέρη τα παιδιά του Ιωάννη Πετσιμέρη και Αρμονία Στεργάκη καθώς και τη Μαρία Πετσιμέρη και τον Βασίλη Τζίκα. Απαρηγόρητα παραμένουν τα αδέλφια του οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι της οικογένειας.


Η σορός του εκλιπόντος θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό την Παρασκευή 26-12-2025 και ώρα 11:00 π.μ. για την έναρξη της τελετής. Την οργάνωση της κηδείας επιμελείται το γραφείο τελετών Αρχάγγελος του Αντωνίου Κατσανάκου.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.