Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κόκκαλης: Η κυβέρνηση ξεπουλά την ακίνητη περιουσία του ΕΦΚΑ και απαξιώνει τους υπαλλήλους του

Το νομοσχέδιο Χατζηδάκη για τον ΕΦΚΑ ξεπουλά των ακίνητη περιουσία του ασφαλιστικού φορέα και απαξιώνει τους υπαλλήλους του, τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης, στο πλαίσιο επαφών που είχε με εκπροσώπους εργαζομένων στο φορέα.

Όπως εξήγησε ο κ. Κόκκαλης «το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον ΕΦΚΑ όχι μόνον διαλύει την διοικητική ιεραρχία του φορέα, αλλά ταυτόχρονα παραδίδει την ακίνητη περιουσία του σε μία εταιρεία που θα διοικείται από «golden boys» οι οποίοι δε θα δίνουν αναφορά σε κανέναν.

Αν μιλούσαμε για την περιουσία του κ. Χατζηδάκη ή του κ. Μητσοτάκη, δε θα συνέτρεχε κανένας λόγος. Τώρα όμως που μιλάμε για τον ιδρώτα της Ελληνικής κοινωνίας, θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως «εξυγιάνσεις» με αποψίλωση κρίσιμων φορέων του κράτους δε γίνεται.

Το επόμενο διάστημα θα φέρω στη βουλή και το σημαντικό ζήτημα της ενίσχυσης με προσωπικό και εξοπλισμό της υπηρεσίας του ΟΠΕΚΑ. Δεν είναι δυνατόν οι ελεγκτές – υπάλληλοι να πληρώνουν από την τσέπη τους τα φθαρμένα ελαστικά των υπηρεσιακών οχημάτων με τα οποία εκτελούν το καθήκον τους! Αυτές είναι εικόνες κράτους σε αποσύνθεση».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή