Αθλητικα

Κολυμβητικοί αγώνες «ΑΘΛΗΣΕΙΑ 2023» στα Τρίκαλα

7 Nov 2023
Κολυμβητικοί αγώνες «ΑΘΛΗΣΕΙΑ 2023» στα Τρίκαλα

Το πρόγραμμα των αγώνων

Το κολυμβητικό σωματείο ΕΑΤ Άθληση Τρικάλων και ο Δήμος Τρικκαίων συνδιοργανώνουν κολυμβητικούς αγώνες με την επωνυμία «ΑΘΛΗΣΕΙΑ 2023».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή 11 και 12 Νοεμβρίου 2023 στο Δημοτικό Κλειστό Κολυμβητήριο Τρικάλων και είναι προαγωνιστικών κατηγοριών (10, 11, 12 ετών) και μίνι ηλικίας  (8, 9 ετών).

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το ακόλουθο:

Σάββατο 11 Νοεμβρίου

10:00 έναρξη αγώνων προαγωνιστικών κατηγοριών
16:30 τελετή έναρξης

Κυριακή 12 Νοεμβρίου

10:00 συνέχεια αγώνων προαγωνιστικών κατηγοριών
14:00 αγώνες μίνι ηλικίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Κολυμβητικοί αγώνες «ΑΘΛΗΣΕΙΑ 2023» στα Τρίκαλα

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.