Τα νέα της πόλης

Κόντεψαν να κάψουν τα Τρίκαλα…

21 Sep 2017
Κόντεψαν να κάψουν τα Τρίκαλα…

Η ηλιθιότητα στο κάψιμο ξερών καλαμποκιών, δημιούργησε πύρινο εφιάλτη και κινητοποίησε όλη την δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Νομού Τρικάλων.

Η ηλιθιότητα στο κάψιμο ξερών καλαμποκιών, δημιούργησε πύρινο εφιάλτη και κινητοποίησε όλη την δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Νομού Τρικάλων.

Περισσότερα από 200 στρέμματα στάχτης, άφησε πίσω η φωτιά που ξεκίνησε χθες λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο σήμερα το πρωί.

Με 6-7 εστίες που δημιούργησαν αντίστοιχα μέτωπα, η φωτιά στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, πήρε εξαιτίας του ανέμου πολύ γρήγορα διαστάσεις και βρέθηκε να καίει και μέσα σε δύσβατα κανάλια, δενδρώδη βλάστηση.

Στα αποκαϊδια, ελαιώνας, κολώνα της ΔΕΗ, τρακτέρ και μια αγροτική αποθήκη ενώ στις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς, βοηθούσαν τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, οχήματα από τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια Οιχαλίας Πύλης και Καλαμπάκας αλλά και
από Καρδίτσα.

Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθούν από την προανάκριση οι ανεγκέφαλοι ιδιοκτήτες χωραφιών που έβαλαν την φωτιά και θα υπάρξει ο αποκλεισμός τους από επιδοτήσεις όπως προβλέπει η Νομοθεσία.



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.