Τα νέα της πόλης

Κοπή πίτας του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων

Στο αμφιθέατρο του σχολείου η όμορφη και λιτή εκδήλωση

8 Feb 2024

Στο αμφιθέατρο του σχολείου η όμορφη και λιτή εκδήλωση

Ο Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων πραγματοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την  κοπή  της πίτας  στο αμφιθέατρο του σχολείου, παρουσία του Διευθυντή  κ. Κίτου Ευάγγελου.

Μέσα από την εκδήλωση αυτή δώσαμε την ευκαιρία σε όλους τους γονείς να επισκεφτούν το σχολείο, να μιλήσουμε από κοντά για τα ζητήματα του σχολείου και των παιδιών μας, αλλά ταυτόχρονα να μοιραστούμε την χαρά της κοπής της πίτας. Η τυχερή της βραδιάς ήταν  η κ. Μπέη Θεοδώρα που βρήκε το φλουρί. Το δώρο του Συλλόγου μας ήταν μια  Δώρο- Επιταγή από τα Hondos Center.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, εξάλλου ένας από τους στόχους του συλλόγου μας, ήταν και είναι, η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κινητοποίηση των γονέων ώστε να έρθουν πιο κοντά στο σχολείο.

Untitled 1 11 1
trikalanews
Author: trikalanews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.