Καρδίτσα

Κορυφώνεται η ενημερωτική εκστρατεία στην Καρδίτσα για το τσιγάρο

1 Feb 2018

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στο Δήμο Καρδίτσας η ενημερωτική εκστρατεία με κεντρικό σύνθημα «Σέβομαι, σταματώ το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους –

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στο Δήμο Καρδίτσας η ενημερωτική εκστρατεία με κεντρικό σύνθημα «Σέβομαι, σταματώ το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους – Προστατεύω τη δημόσια υγεία» για την ευαισθητοποίηση και την προσαρμογή των πολιτών σχετικά με την διαδικασία και την ανάγκη εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου 3868/2010.

Το προηγούμενο διάστημα διανεμήθηκαν σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής της πόλης και των χωριών του Δήμου Καρδίτσας ενημερωτικά φυλλάδια και αφίσες, οι οποίες και αναρτήθηκαν σε εμφανή σημεία, ενώ την τρέχουσα εβδομάδα δίνεται έμφαση στην ενημέρωση των πολιτών με διανομή σχετικών φυλλαδίων από τη Δημοτική Αστυνομία και την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας.

Στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου θα στηθεί περίπτερο στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας με τους εκπροσώπους των φορέων που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια «απελευθέρωσης» των κλειστών χώρων από το τσιγάρο (Δήμος Καρδίτσας, Περιφερειακή Ενότητα, Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας, Επιμελητήριο, Εμπορικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος και Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία), να διανέμουν τα σχετικά φυλλάδια στους πολίτες.

Τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι ήδη εμφανή και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τη συνέχεια.

admins
Author: admins


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


ΑΟ Τρίκαλα: Απόκτηση του Βασίλη Γιαννόπουλου στην επίθεση

Ο ΑΟ Τρίκαλα απέκτησε τον νεαρό επιθετικό Βασίλη Γιαννόπουλο από τους Κανονιέρηδες με στόχο την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Read More


Στη Γερμανία η Φανή Τζέλη του ΣΟΑΤ με την Προολυμπιακή Ομάδα Τάεκβοντό

Η Φανή Τζέλη του ΣΟΑΤ ταξίδεψε στη Γερμανία ως μέλος της Προολυμπιακής Ομάδας Τάεκβοντό για το GERMANY OPEN G1 2025…

Read More


Αύριο η κηδεία του 15χρονου Γεωργίου Μάνη στα Τρίκαλα

Η οικογένεια αποχαιρετά τον 15χρονο Γεώργιο Θ. Μάνη. Η κηδεία θα τελεστεί την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στον Άγιο…

Read More


Η Κωνσταντίνα Τούνη ανοίγει μουσικά το Παζάρι Τρικάλων

Η Κωνσταντίνα Τούνη ανοίγει τις εκδηλώσεις του Τρικαλινού Παζαριού στις 14/9/2025 με παράσταση που συνδυάζει παράδοση και σύγχρονο ήχο.

Read More


Ευχές του Σακκά για γόνιμη σχολική χρονιά στους αγιασμούς

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς παρακολούθησε αγιασμούς σχολείων, ευχόμενος στους μαθητές γόνιμη σχολική χρονιά με δικαίωση των κόπων τους.

Read More


Αποχαιρετισμός στον Χρυσόστομο Μεσδανίτη, 75 ετών

Η αποχαιρετιστήρια τελετή για τον Χρυσόστομο Μεσδανίτη θα γίνει στις 12/9/2025, ενώ η αποτέφρωση στις 13/9/2025 στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.