Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Τρομακτική εμπειρία για μητέρα και γιο πάνω σε ένα φουσκωτό κύκνο

   Περιπέτεια στον Κόλπο του Μεξικού για μια μητέρα από τη Φλόριντα με τον 7χρονο γιο της  όπου πήγαιναν βόλτα με ένα φουσκωτό κύκνο στη θάλασσα που έμελλε να εξελιχθεί σε τρομακτική εμπειρία έλαβε χώρα στις 21 Οκτωβρίου.

   Όπως είπε η μητέρα εκείνη την ημέρα δεν είχε καθόλου κύμα και η θάλασσα ήταν ήρεμη χωρίς να έχει αέρα. Όμως τα πράγματα άρχισαν να χειροτερεύουν όταν δυνατά ρεύματα άρχισαν σιγά σιγά να τους παρασύρουν πιο βαθιά στη θάλασσα.

   Σύμφωνα με τη μητέρα, απομακρύνθηκαν τόσο που ήταν αδύνατον να δουν ακόμη και την ακτή κάνοντάς τους ‘’αόρατους’’ στο γυμνό μάτι των ανθρώπων που βρίσκονταν στην παραλία.

   Πάνω στον πανικό της η μητέρα άρχισε να κωπηλατεί στην προσπάθειά της να φτάσει σε πιο ρηχά νερά όμως μάταια αφού σύντομα κουράστηκε γεγονός που την αποθάρρυνε.

   «Είχα εξαντληθεί και δεν πηγαίναμε πουθενά», θυμάται και προσθέτει: «Εκείνη την ώρα αισθάνεσαι πολύ μικρός»

   Ευτυχώς όμως κάποιοι άνθρωποι που βρίσκονταν στην παραλία είδαν τον ακυβέρνητο φουσκωτό κύκνο και ειδοποίησαν τις πρώτες βοήθειες όπου κατέφθασε εσπευσμένα ένα σκάφος διάσωσης του πυροσβεστικού σώματος του West Manatee που περισυνέλεξε μητέρα και γιο.

   Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα «Μόλις τους είδα κυριολεκτικά ξάπλωσα πάνω στον κύκνο και ξέσπασα σε κλάματα. Ήταν πολύ σκληρό. Θα μπορούσε να είχε πολύ χειρότερη κατάληξη και δεν ήθελα ο γιος μου να δει ότι ήμουν τόσο φοβισμένη».

    Αίσιο τέλος είχε η περιπέτειά τους και μόλις έφτασαν στην παραλία τρύπησαν τον φουσκωτό κύκνο σαν αντίδραση εξιλέωσης για αυτό που πέρασαν ενώ η μητέρα δήλωσε πως θα χρησιμοποιήσει μόνο σε πισίνα ένα παρόμοιο κύκνο.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή