Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σοκ από την τραγωδία σε κλαμπ στην Ιταλία-6 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες

   Σοκ προκαλεί η τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στο κλαμπ «Μπλε Φανάρι», στη μικρή πόλη Κορινάλντο της Ιταλίας όπου σκοτώθηκαν 6 άνθρωποι εκ των οποίων οι 5 ήταν ανήλικοι ενώ περισσότεροι από 100 είναι τραυματίες.

   Ειδικότερα, είχε γίνει μάλλον η χρήση σπρέι πιπεριού και προκάλεσε φαγούρα στους θαμώνες του κλαμπ που είχαν συρρεύσει για να δούνε έναν γνωστό ράπερ, όπου άρχισαν να απομακρύνονται και να πέφτουν ο ένας πάω στον άλλο.

   Τα θύματα σημειώνεται ότι ήταν τρία κορίτσια και δύο αγόρια, ενώ το άλλο θύμα είναι μία μητέρα η οποία συνόδευε την κόρη της στη συναυλία.

   Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο στην ντισκοτέκ υπήρχαν τρεις έξοδοι κινδύνου, η μία εκ των οποίων έβγαζε σε μία μικρή γεφυρούλα πάνω από μία τάφρο, η οποία οδηγούσε στον χώρο στάθμευσης του κτηρίου.

   Εκεί ακριβώς διαδραματίστηκε η τραγωδία όπου οδηγήθηκαν στο θάνατο άνθρωποι και προκλήθηκε σωρεία τραυματισμών καθώς από την συμφόρηση των ανθρώπων στο σημείο, και πάνω στην προσπάθειά τους να εξέλθουν της αίθουσας, προκλήθηκε μεγάλη πίεση στην τάφρο, μέρος της οποίας υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσουν πολλοί άνθρωποι μέσα της. 

    Όσοι έπεσαν πρώτοι μέσα στην τάφρο πατήθηκαν και συμπιέστηκαν από τους άλλους που έπεφταν από πάνω τους με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

   Σημειώνεται τέλος, ότι η δεύτερη έξοδος κινδύνου ήταν κλειστή.

   Δείτε εδώ:  https://www.youtube.com/watch?v=pwOopHZk37k

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή