Τα νέα της πόληςΕλλάδα

Κώστας Σκρέκας: «Να κρατηθούν σταθερές οι τιμές στο ψωμί»

2 Oct 2023
Κώστας Σκρέκας: «Να κρατηθούν σταθερές οι τιμές στο ψωμί»

 Με τον Γ. Γ. Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή και την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας συναντήθηκε ο Τρικαλινός Υπουργός

 Με τον Γ. Γ. Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή και την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας συναντήθηκε ο Τρικαλινός Υπουργός

Σταθερές τιμές στο ψωμί ζήτησε ο Τρικαλινός Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής του, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρη Αναγνωστόπουλου, με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης:

  • Tο Υπουργείο Ανάπτυξης ενημέρωσε την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας ότι η ΔΙΜΕΑ ελέγχει συστηματικώς τα μεικτά περιθώρια κέρδους στον κλάδο της αλευροβιομηχανίας και πως, σε περίπτωση που διαπιστωθούν περιπτώσεις αθέμιτης κερδοφορίας στις κατηγορίες των αλεύρων, θα επιβληθούν αυστηρά πρόστιμα.
  • Ζητήθηκε, επίσης, να συγκρατηθούν σταθερές οι τιμές του ψωμιού για τους καταναλωτές.
  • Συζητήθηκε το πάγιο αίτημα του κλάδου για τη χρήση του όρου «φούρνος» μόνο από τις επιχειρήσεις που ολοκληρώνουν στον εσωτερικό τους χώρο όλο τον κύκλο παραγωγής προϊόντων αρτοποιίας, από την επεξεργασία των πρώτων υλών μέχρι την τελική έψηση αυτών.
trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr



Τελευταίες Ειδήσεις
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.