Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κώστας Σκρέκας: Μετά από τη «φοροκαταιγίδα» το ελληνικό κράτος έχει τα ίδια έσοδα με αυτά που είχε 4 χρόνια πριν

«Πόσο υπερήφανοι, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, αισθάνεστε γι’ αυτά τα οποία έχετε πετύχει τρία χρόνια τώρα; Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να πανηγυρίζετε γι’ αυτά τα οποία έχετε κάνει στην ελληνική οικονομία και στην ελληνική κοινωνία…», τόνισε ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας, κατά την ομιλία του  στη συζήτηση  επί του σχεδίου νόμου «Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018» στην ολομέλεια της Βουλής.

«Προδώσατε συντρόφους, προδώσατε ιδέες και προδώσατε αυτούς που σας εμπιστεύτηκαν,  τους Έλληνες πολίτες. Και ο εμπαιγμός συνεχίζεται.

Εμείς, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, δεν μπορούμε να ψηφίσουμε έναν Προϋπολογισμό του εμπαιγμού. Θα πρέπει ο εμπαιγμός πια να τελειώσει στην Ελλάδα.»

Ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε στα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας σύμφωνα με την οποία το 2014 υπήρχε ανάπτυξη 0.8% σε ετήσια βάση  τη μεγαλύτερη στην Ευρωζώνη ενώ σήμερα η Ελλάδα έχει τη μικρότερη ανάπτυξη στην Ευρώπη. Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι τρια χρόνια μετά την άνοδο στην εξουσία της κυβέρνησης ΣΤΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καμία προεκλογική της εξαγγελία του κ. Τσίπρα δεν έχει υλοποιηθεί.

Αντίθετα, έχουν περικοπεί συντάξεις και επιδόματα, ενώ καμία νομοθετική ρύθμιση δεν προστατεύει τον βιοπαλαιστή που αδυνατεί πλέον να ανταποκριθεί στο δάνειο του σπιτιού του.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή