Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κώστας Σκρέκας: Προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης το νομοσχέδιο της νομικής αναγνώρισης ταυτότητας φύλου

Αιχμηρός απέναντι στη Κυβέρνηση στάθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας στην Πρωινή Ζώνη της ΕΡΤ1, σε συζήτηση για το νομοσχέδιο της νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου.

Σημείωσε πως η Κυβέρνηση επέλεξε να φέρει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο τώρα που έγινε η κατάθεση του προϋπολογισμού, με επιπλέον φόρους 1,8 δις ευρώ κάθε χρόνο, και προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από ζητήματα όπως η ανεργία, η μείωση των συντάξεων, η φτωχοποίηση.

Ο κ. Σκρέκας κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για τακτικισμό πολιτικής κερδοσκοπίας, λέγοντας «ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε να δώσει λύση στο πρόβλημα μιας κοινωνικής ομάδας, αλλά να το εκμεταλλευτεί, προκειμένου να κερδίσει πολιτικά. Αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας μας σήμερα: ότι έχει έναν πρωθυπουργό που χρησιμοποιεί τα προβλήματα του κόσμου για να κερδίσει σε δημοφιλία και να παραμείνει στην εξουσία».

Τέλος, ο κ. Σκρέκας επεσήμανε πως η νομοθέτηση ενός τόσο σοβαρού ζητήματος έγινε με εξαιρετική προχειρότητα, αφού δεν ελήφθησαν υπόψη οι γνώμες των ειδικών, ενώ εγείρεται και σειρά ζητημάτων, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Υπάρχουν νομικά κενά. Τί γίνεται με την υιοθεσία; Τί γίνεται με την ιθαγένεια; …

Όλα αυτά έπρεπε να αντιμετωπιστούν, δεν αντιμετωπίστηκαν και θα δημιουργήσουν ένα μεγάλο πρόβλημα στο μέλλον στην ίδια κοινωνική ομάδα που υποτίθεται πως ήθελε να βοηθήσει η Κυβέρνηση».
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή