Η Αστυνομία στο πλευρό των πολιτών με στόχο την πρόληψη τροχαίων – Διανεμήθηκαν φυλλάδια στο πλαίσιο εκστρατείας
Η εν λόγω δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας «Μηδενικής ανοχής στη μη χρήση κράνους»
Με αφορμή την πανελλαδική εκστρατεία με τίτλο «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας οργανώθηκε και υλοποιήθηκε, χθες (23-07-2025) στην Ελασσόνα, ενημερωτική δράση με επίκεντρο την χρήση προστατευτικού κράνους από οδηγούς δικύκλων και ηλεκτρικών πατινιών.
Ειδικότερα, χθες το πρωί στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας, ο Διοικητής και προσωπικό του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος μίλησαν με πολίτες, επισημαίνοντας ότι η χρήση του προστατευτικού κράνους δεν αποτελεί απλώς νομική υποχρέωση αλλά ζήτημα ζωής και προσωπικής ευθύνης.
Κατά τη διάρκεια της δράσης, διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό σε οδηγούς μοτοσικλετών, μοτοποδηλάτων και επαγγελματίες διανομείς, τονίζοντας την ανάγκη σωστής και συνεχούς χρήσης του κράνους, ενώ σχετική αναφορά έγινε και για τους χρήστες ηλεκτρικών πατινιών.
Το κράνος δεν είναι αξεσουάρ … είναι ασπίδα ζωής.
Στοχεύοντας στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και στην προστασία της ανθρώπινης ζωής θα συνεχίσουν να υλοποιούνται παρόμοιες δράσεις από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.
