ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Κρίσιμες ώρες για τα Τρίκαλα με τον Ληθαίο οργισμένο (φωτο και video)

6 Sep 2023
Κρίσιμες ώρες για τα Τρίκαλα με τον Ληθαίο οργισμένο (φωτο και video)

Λίγο ακόμη και θα περάσει την πεζογέφυρα – Όλα τα νερά κατεβαίνουν και μπαίνουν στο ποτάμι της πόλης

Λίγο ακόμη και θα περάσει την πεζογέφυρα – Όλα τα νερά κατεβαίνουν και μπαίνουν στο ποτάμι της πόλης

Όσο πέφτει η βροχή τόσο ανεβαίνει η στάθμη του Ληθαίου ποταμού στα Τρίκαλα που σε πολλά σημεία έχει υπερχειλίσει και λίγο λείπει να περάσει και την Κεντρική Πεζογέφυρα.

Αυτή την ώρα δυνάμεις της πολιτικής προστασίας και περιφερειακή ενότητα είναι στο πόδι, μιας και τα ρέματα των ορεινών του νομού καταλήγουν όλα τον Ληθαίο με αποτέλεσμα να δοκιμάζεται σκληρά και να υπάρχει ο κίνδυνος να πλημμυρίσει ακόμη και το κέντρο των Τρικάλων.

 

 

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.