Ελλάδα

Κρήτη: Aνακρίσεις για το θάνατο του 33χρονου από φωτοβολίδα – Αύριο η κηδεία του

19 Mar 2024

Η φωτοβολίδα χτύπησε τον 33χρονο στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να διαλυθούν ζωτικά όργανα

Βαρύ πένθος στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου Κρήτης, και όχι μόνο, για τον θάνατο του 33χρονου Μανώλη από φωτοβολίδα. Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής όπου ζούσε, ο 33χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, διατηρούσε αρτοποιιείο και ήταν συνεχώς με το χαμόγελο στα χείλη, ενώ σε λίγο καιρό ετοιμαζόταν να παντρευτεί.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάκριση από τις αστυνομικές Αρχές προκειμένου να βρεθούν απαντήσεις για το τραγικό περιστατικό.

Οι δύο φίλοι του, οι οποίοι ήταν μαζί του το βράδυ της Κυριακής και διασκέδαζαν και άναβαν τις ναυτικές φωτοβολίδες και οι οποίοι συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα. Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη κατοχή και χρήση φωτοβολίδων και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο φίλοι φέρονται να υποστήριξαν ότι τις φωτοβολίδες, οι οποίες ήταν ληγμένες, τις προμηθεύτηκαν όχι από κάποιο κατάστημα, αλλά από κάποιον ιδιοκτήτη σκάφους, δεν τον κατονόμασαν όμως.

Πώς τραυματίστηκε

Σύμφωνα με το neakriti, δέχτηκε τη φωτοβολίδα στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να διαλυθεί το ήπαρ του καθώς η ανάφλεξη της φωτοβολίδας δεν σταματάει παρά μόνο όταν τελειώσει το μπαρούτι που έχει.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου εν ζωή όπου δεν εφημέρευε χειρουργός παρά μόνο αναισθησιολόγος.

Ήρθε από το σπίτι του ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής και της Ιατρικής υπηρεσίας και τον χειρούργησε με τη βοήθεια γυναικολόγων που εφημερεύουν. Επίσης, ήρθε και ένας γιατρός από την Ιεράπετρα, ειδικευόμενος χειρουργικής, ο οποίος ήταν για βόλτα στον Άγιο Νικόλαο για να παραβρεθεί στο καρναβάλι και βοήθησε και εκείνος. Έγινε μετάγγιση πολλών φιαλών αίματος στον άτυχο νεαρό, δεν κατάφεραν όμως να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πάντως οι αστυνομικές αρχές ψάχνουν να βρουν ποιος ήταν ο άνθρωπος ο οποίος τους προμήθευσε τις ναυτικές φωτοβολίδες. Η νεκροψία θα γίνει σήμερα στο σώμα του 33χρονου και η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο.

trikalanews
Author: trikalanews

Αλλαγές στην Α.Ε.Φ.Α; Πιθανότατο το σενάριο ο Τέο Λιούλιος ν’ αντικαταστήσει τον Χρήστο Πράπα

Αλλαγές στην Α.Ε.Φ.Α; Πιθανότατο το σενάριο ο Τέο Λιούλιος ν’ αντικαταστήσει τον Χρήστο Πράπα

Προς αποχώρηση ο Πράπας, πιθανή ανάληψη της ομάδας από τον Τέο Λιούλιο – Τι αλλάζει στην Α.Ε.Φ.Α …
Στην ηγεσία της ΝΔ ο Τρικαλινός Κώστας Σκρέκας – Ψήφος εμπιστοσύνης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στην ηγεσία της ΝΔ ο Τρικαλινός Κώστας Σκρέκας – Ψήφος εμπιστοσύνης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Εκλογή Σκρέκα στη Γραμματεία της Πολιτικής Επιτροπής – Τι σημαίνει για τη ΝΔ και τα Τρίκαλα …
Σύλληψη άνδρα στην Καλαμπάκα για κατοχή κάνναβης τύπου «σοκολάτα»

Σύλληψη άνδρα στην Καλαμπάκα για κατοχή κάνναβης τύπου «σοκολάτα»

Κατασχέθηκαν 7,8 γραμμάρια επεξεργασμένης κάνναβης – Ο έλεγχος έγινε από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Τρικάλων …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.