Ελλάδα

Λαμία: Πυροσβέστης αυτοκτόνησε με αλυσοπρίονο μπροστά σε συνάδελφό του

13 Jun 2020
Λαμία: Πυροσβέστης αυτοκτόνησε με αλυσοπρίονο μπροστά σε συνάδελφό του

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο πυροφυλάκιο του Προφήτη Ηλία Λαμίας.

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο πυροφυλάκιο του Προφήτη Ηλία Λαμίας.

Τέλος στη ζωή του με έναν τραγικό τρόπο αποφάσισε να βάλει 42χρονος πυροσβέστης, κατά τη διάρκεια περιπολίας στο δασάκι του Προφήτη Ηλία Λαμίας το Σάββατο (13/6) το απόγευμα.

Ο 42χρονος πήρε αλυσοπρίονο και μπροστά τα μάτια του συναδέλφου του έκοψε την καρωτίδα του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Θρήνος στην ΠΥ Λαμίας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά στο πυροφυλάκιο που υπάρχει λίγο πριν το εκκλησάκι.

Γύρω στις 5:15’ ο 42χρονoς κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πήρε το αλυσοπρίονο που είχαν στα εργαλεία τους. Όταν ο συνάδελφός του άκουσε το αλυσοπρίονο να ξεκινά, τον ρώτησε αιφνιδιασμένος τι ήθελε να κάνει.

Η απάντηση ήταν «θα αυτοκτονήσω» και με μια κίνηση το έστρεψε στο λαιμό του βάζοντας τέλος στη ζωή του!

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος παρά την όποια προσπάθεια του συναδέλφου του που έσπευσε επίσης να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και τους ανωτέρους του.

Στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία προκειμένου να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη.

Η οικογένεια της Πυροσβεστικής είναι σοκαρισμένη από το τραγικό γεγονός και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι ώθησε το συνάδελφό τους στο απονενοημένο διάβημα.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.