ΛάρισαΠρωτοσέλιδα

Λάρισα: Επίθεση δέχθηκε ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας

15 Jul 2022
Λάρισα: Επίθεση δέχθηκε ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας

Επίθεση από πολίτη στην περιοχή του Κόκκινου Νερού δέχθηκε σήμερα το πρωί της Παρασκευής ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας…

Επίθεση από πολίτη στην περιοχή του Κόκκινου Νερού δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας…

Το larissanet.gr επικοινώνησε μαζί του, καθώς βρίσκεται καθ΄οδόν προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας – περισσότερο προληπτικά – ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με όσα επισημαίνει ο κ. Γκουντάρας, όλα ξεκίνησαν όταν κλιμάκιο υπηρεσιών που συναποτελούνταν από υπαλλήλους του Δήμου Αγιάς, του Δασαρχείου και του Λιμεναρχείου, μετέβη σε δημόσιο χώρο με στόχο να καθαριστεί.

Πολίτης, ο οποίος είχε αναπτύξει περιφράξεις στον συγκεκριμένο χώρο, επιτέθηκε στον δήμαρχο Αγιάς, τραυματίζοντας τον (με γρατσουνιές) στον λαιμό, ενώ τον γρονθοκόπησε.

Μετά από αυτό ο Αντώνης Γκουντάρας έχει υποβάλλει μήνυση κατά του πολίτη, ενώ όπως τονίζει χαρακτηριστικά, αυτήν την ώρα τα συνεργεία καθαρίζουν τον χώρο.

Κλείνοντας, ο κ. Γκουντάρας δηλώνει: «Για εμένα δεν είναι σημαντικό το προσωπικό ζήτημα, όσο το γεγονός ότι ο χώρος που ανήκει στους πολίτες, αποδίδεται στους πολίτες».

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.