UncategorizedΘεσσαλια

ΛΑΡΙΣΑ: Πνιγμός 58χρονου Σέρβου τουρίστα στην ακτή Παπακώστα του δήμου Αγιάς

Τραγική κατάληξη είχε η απόφαση ενός 58χρονου Σέρβου τουρίστα στον Αγιόκαμπο, να επιλέξει να κάνει μπάνιο σήμερα αν και στην περιοχή έπνεαν ιδιαίτερα ισχυροί άνεμοι

7 Sep 2021

Τραγική κατάληξη είχε η απόφαση ενός 58χρονου Σέρβου τουρίστα στον Αγιόκαμπο, να επιλέξει να κάνει μπάνιο σήμερα αν και στην περιοχή έπνεαν ιδιαίτερα ισχυροί άνεμοι.

Ο άτυχος Σέρβος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε μία από τις πλέον γνωστές παραλίες του Δήμου Αγιάς, την ακτή Παπακώστα.

Στο σημείο έσπευσαν τόσο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όσο και άνδρες του Λιμενικού, χωρίς όμως να καταφέρουν να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο Σέρβο, ο οποίος διακομίσθηκε νεκρός στο Κέντρο Υγείας Αγιάς.

 

ΠΗΓΗ: larissanet.gr

Διαβάστε επίσης


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.