Λάρισα

Λήστεψαν πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο κέντρο της Λάρισας με απειλή μαχαιριού!

10 Dec 2022
Λήστεψαν πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο κέντρο της Λάρισας με απειλή μαχαιριού!

Στιγμές αγωνίας έζησαν εργαζόμενοι και θαμώνες σε κεντρικό πρακτορείο

Στιγμές αγωνίας έζησαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου εργαζόμενοι και θαμώνες σε κεντρικό πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Λάρισα, στη θέα δύο ατόμων που εισέβαλαν στο χώρο και με την απειλή μαχαιριού απέσπασαν χρηματικό ποσό.

Το συμβάν κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr έλαβε χώρα λίγο πριν τις 6, όταν δύο άντρες φορώντας φόρμες, μπήκαν στο πρακτορείο κι ο ένας από τους δύο έβγαλε μαχαίρι ζητώντας από εργαζόμενο να του δώσει χρήματα. Ο τελευταίος φέρεται να τους έδωσε ποσό περί τα 400 με 500 ευρώ, με τους δύο δράστες να αποχωρούν.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Τελευταίες Ειδήσεις
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.