Ελλάδα

Λουτράκι: 38χρονη πέθανε στην κηδεία του 55χρονου θείου της

19 Jun 2022
Λουτράκι: 38χρονη πέθανε στην κηδεία του 55χρονου θείου της

Η άτυχη γυναίκα ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Κατά τη διάρκεια της εξόδου ακολουθίας του Γιώργου Βλάσση ή Γκούλα παλιού dj, ο οποίος πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 55 ετών, η 38 χρόνη ανιψιά του ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Η άτυχη γυναίκα ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και λιποθύμησε. Μάταια προσπαθούσαν όλοι να τη συνεφέρουν, αφού την μετέφεραν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου. Μάταια και οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπαθούσαν να την επαναφέρουν.

Διακομίσθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κορίνθου αλλά δυστυχώς η 38χρονη δεν επανήλθε στη ζψή, βυθίζοντας στη θλίψη τους γονείς της, το σύζυγό της, το παιδάκι της και ολόκληρη την κοινωνία του Λουτρακίου που έχει μείνει αποσβολωμένη από την είδηση του αδόκητου θανάτου της.

Πρόκειται για την Χρύσα Κοκκινού. Η άτυχη κοπέλα ήταν παντρεμένη και μητέρα ενός μωρού.

loutrakiblog

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.