Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με το …κυάλι ψάχνουν υποψήφιο Δήμαρχο στο αριστερό στρατόπεδο

Δύσκολα μπαίνουν πλάτες πλέον….

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά στην εκπνοή του χρόνου και ενώ στο στρατόπεδο της κεντροδεξιάς τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει, στην αντίπαλη μεριά επικρατεί… σιγή ιχθύος.

Μετά τον Αχιλλέα Οικονόμου, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι αναπτέρωσε στον χώρο του ΠΑΣΟΚ … και όχι μόνο, τις ελπίδες για έναν αγώνα με αξιώσεις… η κατάσταση τώρα είναι θολή.

Πιέσεις και κρούσεις σαφέστατα γίνονται με σκοπό να μη χαθεί εντελώς το παιχνίδι … ωστόσο ο χρόνος κυλά και η νωθρότητα των ημερών του Δεκαπενταύγουστου φαίνεται ότι επηρεάζει και την εκπόνηση της στρατηγικής στο κεντροαριστερό και … αριστερό στρατόπεδο.

Τι και εάν η ονοματολογία καλά κρατεί; Φαίνεται ότι οι πλάτες δεν μπαίνουν εύκολα για να σηκώσουν ένα δύσκολο εγχείρημα… αυτό της εκπροσώπησης του χώρου και της διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου.

Παρ’ ότι σαφώς αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο υποχρεωτικά τις επόμενες ημέρες… απορία γεννάται για την εν λόγω δυστοκία εξεύρεσης επικεφαλής υποψήφιου δημάρχου από τους χώρους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ και με δεδομένο μάλιστα ότι στο αντίπερα στρατόπεδο… οι τάσεις διεκδίκησης ήταν τόσες πολλές που αποφύγαμε τελευταία στιγμή το ενδεχόμενο να κατέβαιναν μέχρι και τρεις «γαλάζιοι» υποψήφιοι με ξεχωριστά ψηφοδέλτια…

Ερώτηση; Οι τάσεις διεύρυνσης των γαλάζιων υποψήφιων δημάρχων που αποσύρθηκαν, ενώ πρωτίστως είχαν προλάβει να ζητήσουν και να λάβουν μάλιστα και τη θετική απόκριση και ιστορικών πασόκων για το ψηφοδέλτιό τους… απομύζησαν δυνάμεις και τελικά αδυνάτισαν για τον απέναντι χώρο τη δυναμική ενός καθαρόαιμου κεντροαριστερού και αριστερού ψηφοδελτίου;

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή