Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Με τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη συναντήθηκε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ο Ελληνας πρωταθλητής, με τις δεκάδες παγκόσμιες πρωτιές και διακρίσεις, κορωνίδα εκ των οποίων το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, στη Βραζιλία συζήτησε με τον κ. Παπαστεργίου κυρίως θέματα κολύμβησης.

Η συζήτηση εστίαση στην ανακατασκευή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου μετά από 43 ολόκληρα χρόνια, αλλά και στο νέο έργο του Δήμου Τρικκαίων, για δεύτερο Κολυμβητήριο στο πάρκο του Αη Γιώργη. Ο κ. Γιαννιώτης , εξάλλου, γνωρίζει εκ πείρας τα της κολύμβησης στα Τρίκαλα και ειδικά τις διαδρομές στην πισίνα του Κολυμβητηρίου, καθώς επί πολλά χρόνια σε συγκεκριμένες περιόδους, τις χρησιμοποίησε ως προπονητήριο.

Ο κ. Γιαννιώτης και ο κ. Παπαστεργίου συζήτησαν γενικότερα για τον αθλητισμό και ειδικότερα για τον υγρό στίβο και τις απαραίτητες γνώσεις των Ελλήνων στην κολύμβηση, με φόντο και την υποψηφιότητα του Ελληνα Ολυμπιονίκη για την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ).

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή