Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Αστέρα Τρίπολης, Απόλλων Σμύρνης και Παραλίμνιο ο ΑΟ Τρίκαλα

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Α Ο Τρίκαλα είναι στον 6ο όμιλο με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Απόλλωνα Σμύρνης από την Σούπερ Λιγκ και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου Σερρώμν της Γ Εθνικής.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η αγωνιστική

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης
Απόλλων Παραλιμνίου-Α Ο Τρίκαλα

2η αγωνιστική

Α Ο Τρίκαλα-Αστέρας Τρίπολης
Απόλλων Σμύρνης-Απόλλων Παραλιμνίου

3η αγωνιστική

Α Ο Τρίκαλα-Απόλλων Σμύρνης
Απόλλων Παραλιμνίου-Αστέρας Τρίπολης

Με αφορμή την κλήρωση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας, που έφερε στον δρόμο του Α Ο Τρίκαλα Αστέρα Τρίπολης, Απόλλωνα Σμύρνης και Απόλλωνα Παραλιμνίου,  ο προπονητής του Α Ο Τρίκαλα Ράτκο Ντόστανιτς έκανε την εξής δήλωση: «Είναι γνωστό ότι ο δικός μας στόχος είναι να πάμε καλά στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγ. Αλλά σεβόμαστε απόλυτα το θεσμό του κυπέλλου και θα κάνουμε ότι το καλύτερο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυο ομάδες από την Σούπερ Λιγκ και την επόμενη εβδομάδα τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Αυτό που θα ζητήσω από τους παίκτες μου είναι να δουν και τα τρία παιχνίδια με την μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο. Για τον Α Ο Τρίκαλα δεν υπάρχει κανένα αδιάφορο παιχνίδι».

ΑΟΤ – Σπάρτη σε φιλικό την Τετάρτη 19/9

Μετά το τέλος της σημερινής (18/9) προπόνησης ο προπονητής του Α Ο Τρίκαλα Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που υπολογίζει για το  φιλικό με την Σπάρτη την Τετάρτη 19 Σεπτεμρβίου.  Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων με ώρα έναρξης 5 μ.μ.

Οι παίκτες που επιλέχθηκαν είναι οι: Ράντι, Ρούνεϊ, Μαντιανί, Γιδόπουλος, Γκατζολάρι, Γιουκαρής, Γκουγούδης, Ηλιάδης, Θεολόγης, Κατσαντώνης, Κέζος, Κούλπας, Μακρίδης, Μαλάι, Σταματάκος, Συμελίδης, Συριόπουλος, Τσιάρας, Τσιμίκας, Αλμπάνης.

Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα έχουν προπόνηση το πρωί στις 9 στο δημοτικό στάδιο.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή