Υπολοιποι Δημοι

Με μνήμες μιας…άλλης Ελλάδας

14 Aug 2018
Με μνήμες μιας…άλλης Ελλάδας

Μουσική βραδιά-«ταξίδι» στο παρελθόν στην Πύλη Τρικάλων.

Μουσική βραδιά-«ταξίδι» στο παρελθόν στην Πύλη Τρικάλων.
 
Μια μαγευτική μουσική βραδιά, προσφέρθηκε σε όσους βρέθηκαν στην περιοχή «Πλάτανος» στην Πύλη Τρικάλων.

Η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ο Πολιτιστικός Σύλλογος στις γειτονιές της Πύλης», ερμήνευσε παλαιές επιτυχίες από το λαϊκό Ελληνικό ρεπερτόριο , καθώς και του Ελληνικού Κινηματογράφου, υπό την συνοδεία μουσικών οργάνων φίλων μουσικών του Συλλόγου, ενώ υπήρξε και προβολή ταινίας του παλιού καλού Ελληνικού Κινηματογράφου.

«Η αναβίωση της παλαιάς γειτονιάς, πρέπει να γίνει θεσμός», ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.
 
 

trikalanews
Author: trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.