Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote θα διεξαχθεί το SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda Fabia του 2019

Η μεγάλη επιτυχία των δύο πρώτων ετών του θεσμού σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με την προβολή των αγώνων, παίρνει φέτος ακόμη μεγαλύτερη διάσταση δεδομένου πως η τηλεοπτική κάλυψη και των έξι αγωνιστικών Σαββατοκύριακων του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda Fabia, θα ανανεώσει σημαντικά το ενδιαφέρον των θεατών. 
 
Παράλληλα ο ΣΟΑΑ προκειμένου να διατηρήσει την φρεσκάδα του Ενιαίου και τον ανταγωνισμό μεταξύ των οδηγών, προχώρησε σε ορισμένες αλλαγές στο αυτοκίνητο, διατηρώντας πάντα το χαμηλό κόστος των μετατροπών, που ήταν εξ αρχής και παραμένει δομικό στοιχείο του Ενιαίου. 
 
Κατά συνέπεια, το Skoda Fabia 1.2 TSI με το οποίο θα συμμετέχουν και φέτος οι οδηγοί στο Ενιαίο θα έχει αυξημένη ιπποδύναμη χάρη στον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου αλλά και την νέα εξάτμιση, η οποία μάλιστα θα αλλάξει και τον ήχο του αυτοκινήτου. Επίσης αποφασίστηκε να υπάρξει αλλαγή των ορίων στη γεωμετρία της ανάρτησης, η οποία θα ελέγχεται σε κάθε αγώνα, ενώ θα αυξηθεί και το όριο του βάρους στα 1.160 κιλά από τα 1.140 που ήταν μέχρι σήμερα. 
 
Όσον αφορά το πρόγραμμα των αγώνων, το 2019 θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda Fabia θα επισκεφτεί την καλύτερη ελληνική πίστα, στις Σέρρες. Η ημερομηνία του αγώνα θα αποφασιστεί εντός των επόμενων ημερών, καθώς θα γίνει επιλογή ανάμεσα στο διήμερο 22-23 Ιουνίου και εκείνο στις 19-20 Οκτωβρίου. 
 
Ανάβαση Διονύσου        23 – 24 Μαρτίου 
Αγώνας Ταχύτητας Μέγαρα        04 – 05 Μαΐου 
Ανάβαση Ριτσώνας         01 – 02 Ιουνίου 
Ανάβαση Δημητσάνας   06 – 07 Ιουλίου 
Αγώνας Ταχύτητας Σέρρες           22-23 Ιουνίου / 19-20 Οκτωβρίου 
Αγώνας Ταχύτητας Μέγαρα        07 – 08 Δεκεμβρίου 
 
 
Στέφανος Σιμωτάς
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή