Αθλητικα

Με τον Απόστολο Πετσιά στην Κωνσταντινούπολη η Εθνική Παμπαίδων

23 Jul 2018
Με τον Απόστολο Πετσιά στην Κωνσταντινούπολη η Εθνική Παμπαίδων

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Παμπαίδων, προκειμένου να συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Παμπαίδων, προκειμένου να συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.
 
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον ίδιο όμιλο με Μαυροβούνιο, Βουλγαρία και Ρουμανία με στόχο την πρόκριση στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το εισιτήριο θα πάρει η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση στη διοργάνωση.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μπακοδήμος και οι συνεργάτες του Παναγιώτης Γεωργούντζος, Παναγιώτης Τσότρας επέλεξαν τους 12 αθλητές που ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη και μεταξύ αυτών και τον πασαδόρο Απόστολο Πετσιά που αγωνίζεται στην «Άμιλλα» Τρικάλων.
 

trikalanews
Author: trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.