Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλη συμμετοχή σε ημερίδα στην Καλαμπάκα με σύνθημα «ΝΑΙ στο Διαδίκτυο αλλά με προσοχή στην χρήση του»

Διοργανωτής η ΙΡΑ για την «Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο».

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπάκας, την ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο».

Την ημερίδα, διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA), σε συνεργασία με την Διεύθυνση Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων και την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, με την στήριξη του Δήμου Καλαμπάκας και με κύριο ομιλητή τον Υποδιοικητή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών IPA Αχιλλέας Μπεγας, η Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας, κ. Σοφία Δρούγκα, ο  Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων Γεώργιος Σπηλιόπουλος, ο Εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων Νικόλαος Παπακωνσταντίνου.

Οι ομιλητές, επικεντρώθηκαν στην ενημέρωση για τα φαινόμενα διαδικτυακής βίας, τους κινδύνους που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και γενικά την πρόληψη και την αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες. Παρουσιάστηκαν επίσης οι βασικές «παγίδες» του διαδικτύου, τονίζοντας «΄΄ΝΑΙ’’ στο Διαδίκτυο αλλά με προσοχή στην χρήση του».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή