Αθλητικα

Τρίποντο για Μετέωρα, Νεοχώρι και Λυγαριά. Στο χειρουργείο ο Ηλίας Πατσιαούρας της ΑΕΦΑ

28 Sep 2025
Τρίποντο για Μετέωρα, Νεοχώρι και Λυγαριά. Στο χειρουργείο ο Ηλίας Πατσιαούρας της ΑΕΦΑ

Με νίκες ξεκίνησαν Μετέωρα, Νεοχώρι και Λυγαριά το πρωτάθλημα. Στο χειρουργείο ο Ηλίας Πατσιαούρας της ΑΕΦΑ μετά από σοβαρό τραυματισμό.

Μετέωρα, Νεοχώρι και Λυγαριά, ομάδες οι οποίες έχουν βάλει ψηλά τον πήχη στο φετινό πρωτάθλημα, ξεκίνησαν με νίκες και μ’ αισιοδοξία την προσπάθειά τους.

Τα Μετέωρα, πέρασαν δια πυρός και σιδήρου, από την Πύλη κερδίζοντας τον Πορταϊκό 0-1 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Ζαϊμι στο 56’. Δυνατό παιχνίδι, ντέρμπι, με τραυματισμούς.

Από τα Μετέωρα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά τον αγώνα ο Σωτήρης Ράτζας με χτύπημα στην μύτη και ο Σαφέτ Ζαΐμι για ράμματα στο γόνατο, ενώ από πλευράς Πορταϊκού στο ημίχρονο είχε αντικατασταθεί ο Κατσαντώνης καθώς χτύπησε πάνω στην σίτα σε μία φάση.

Ο αγώνας στο Νεοχώρι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ηλία Πατσιούρα ο οποίος έσπασε το πόδι του στο ξεκίνημα του αγώνα και πέρασε τη πόρτα του χειρουργείου.

Αγωνιστικά ο «Διγενής» πέτυχε το σκορ της ημέρας κερδίζοντας την ΑΕΦΑ (Αμπελάκια-Φλαμούλι) 9-0.

Ο Κόκκαλης πέτυχε χατ τρικ στο παιχνίδι. Στο 2ο λεπτό έκανε το 1-0, στο 5ο, μετά από πάσα του Τσιούφη το 2-0, ενώ στο 20’ το 3-0 από γέμισμα του Βουτσελά.

Στο 30’ ο Κουρκουλιώτης μ’ εύστοχο πέναλτι πέτυχε το 4-0 και στο 40’ ο Αγαθίας με σουτ έκανε το 5-0 στο 40’.

Στο 50’ ξανά ο Αγαθίας από πάσα του Κουρκουλιώτη σκόραρε (6-0), στο 57’ ο Γούλας με ατομική πέτυχε το 7-0, ο Αραβοσιτάς έκανε το 8-0 στο 61’ και στο 65’ ο Τσιούφης, μετά από πάσα του Αλτάνη διαμόρφωσε το τελικό 9-0.

Η Λυγαριά, κερδισμένη στην πρεμιέρα ξεκίνησε θετικά. Πέρασε από το αξιόμαχο Παλαιομονάστηρο με 1-3, παρ’ ότι οι γηπεδούχοι είχαν «ανοίξει» το σκορ με τον Κωτούλα στο 11’οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και στο 21’ ο Κάντας έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χονδρογεωργόπουλος έδωσε προβάδισμα στο σκορ 1-2. Οι γηπεδούχοι είχαν κλασική ευκαιρία όταν ο Σπ. Καλέτσης με σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Υφαντή. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι υποστήριξαν πως η μπάλα στο… σκάσιμο είχε περάσει τη γραμμή, αλλά η διαιτησία είχε αντίθετη άποψη.

Στο 88’ ο Πρεβέντης κέρδισε πέναλτι και ο Πανάγος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Το Δενδροχώρι ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα κερδίζοντας 1-3 στη Μπαλκούρα τη Δήμητρα Απόλλων.

Οι παίκτες του Κυριάκου Κρεμμυδιώτη «άνοιξαν» το σκορ στο 3’ με φάουλ του Θόμο αφού η μπάλα βρήκε στο «τείχος» και άλλαξε πορεία.

Το Δενδροχώρι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 53’. Μετά από κόρνερ από αριστερά, ο Μπουτίνας σούταρε εύστοχα κι έκανε το 0-2.

Αμεση η αντίδραση των γηπεδούχων στο 54’. Ο Παπαευθυμίου με δυνατό σουτ σημάδεψε τα δίκτυα του Κατσίκα, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα να διώξει τη μπάλα. Το 1-2 έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι αλλά δεν άλλαξε χέρια η νίκη.

Στο 60’ το Δενδροχώρι πέτυχε το 1-3. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν γρήγορα το φάουλ που κέρδισαν , ο Πανάγος βρέθηκε απέναντι στον Τζανόπουλο και από δεξιά πλάσαρε εύστοχα σκοράροντας. Στη φάση αυτή η Δήμητρα Απόλλων διαμαρτυρήθηκε για fair play.

Στο 12’ η Δήμητρα σημάδεψε το δοκάρι του Κατσίκα, όταν αυτός απέκρουσε φάουλ του Παπαευθυμίου.

Ο Κεφαλοβρυσιακός έκανε το «μπαμ» στην έδρα του, αν και κινήθηκε αθόρυβα περνώντας από χίλια μύρια κύματα. Κέρδισε 3-1 την ΑΕΤ και ξεκίνησε πολύτιμο τρίποντο.

Η ροή των τερμάτων άνοιξε στο 30΄ όταν ο Δήμος Μ. με πολύ μακρινό σουτ βρήκε με εντυπωσιακό τρόπο τα δίχτυα για το 1-0.

Στο 40’ ο Παπαστεριάδης με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0 δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Η ΑΕΤ μείωσε στο 50’ σε 2-1. Ο Βαγενάς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι.

Λίγο αργότερα στο 60’ κέρδισε πέναλτι ο Βαγενάς.
Το εκτέλεσε ο Ντούσκος στο δοκάρι.
Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 93’ ο Γρ. Δήμου με σουτ έξω από την περιοχή.
Εκρηκτική αρχή έκανε ο Πύργος κερδίζοντας τον «Ηρακλή» Ζάρκου 6-0.

Ο Πρεβέντης με διορατικότητα πέρασε την στρογγυλή θεά για τον Σίμο. Αυτός βρήκε την χαραμάδα μέσα στην περιοχή και με καλοζυγισμένο σουτ άνοιξε λογαριασμό 1-0.

Η εξέλιξη αυτή φάνηκε ότι έλυσε τα πόδια του Πύργου αφού στο 32’ μετά από φάουλ πάσα του Σίμου ο πολύ κεφάτος Ζαρίδας πετάχτηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ πραγματοποίησε το 2-0.

Στο 59’ ο Σίμος έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Ζαρίδα. Αυτός ανατράπηκε από τον Χλωρό και ο διαιτητής Βαφειάδης έδειξε άμεσα την βούλα.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ζαρίδας και αφού ξεγέλασε τον τερματοφύλακα του Ζάρκου έγραψε το 3-0.

Οι γηπεδούχοι κινούνταν με άνεση και στο 61’ ο Πρεβέντης έβγαλε άψογη σέντρα από τα δεξιά για τον Ζαρίδα ο οποίος με όμορφο πλασέ στην κίνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Στο 84’ υποδειγματική αντεπίθεση του Πύργου με τον Ζαρίδα να δίνει έτοιμο γκολ στον Κατσιάκο που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 88’ όταν ο Κ. Οικονόμου ζύγισε το πόδι του και με γλυκό σουτ έστειλε την στρογγυλή θεά στο δεξί παραθυράκι για το τελικό και επιβλητικό 6-0.

Αγγλικό σκορ στο Πρίνους με την ομάδα του Γιάννη Κέφου να κερδίζει 4-3 τον Αγιο Οικουμένιο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25’ όταν μετά από γύρισμα του Σκαρλέα ο Τσιόβολος Απ. με πλασέ έκαναν το 1-0.

Στο 33’ πανομοιότυπη φάση με γύρισμα Σκαρλέα και προβολή Δέρβη 2-0.
Στο 54’ ο Απ. Τσιόβολος με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή πέτυχε το 3-0.

Στο 65’ ο Αγιος κέρδισε πέναλτι όταν μετά από σουτ του Καραγιώργου η μπάλα βρήκε χέρι. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση.

Ο Σακελλαρίου σημάδεψε σωστά μειώνοντας σε 3-1.
Στο 75’ σέντρα του Καραγιώργου που είχε δημιουργικά κέφια χθες και κεφαλιά του Τσιόβολου 3-2.
Στο 82’ μετά από γύρισμα του Λινάρδου ο Ροκας με πλασέ πραγματοποίησε το 4-2.
Στο 89’ μετά από ασίστ του Καραγιώργου ο Τσιόβολος σημείωσε το τελικό 4-3.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πορταϊκός – Μετέωρα 0-1
Νεοχώρι – Αμπελάκια 9-0
Κεφαλοβρυσιακός – ΑΕΤ 3-1
Παλαιομονάστηρο – Λυγαριά 1-3

Πύργος – Ζάρκο 6-0
Δήμητρα – Δενδροχώρι 1-3
Πρίνος–Οικουμένιος 4-2

Καστράκι – Φήκη 3-0 α.α
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Νεοχώρι –Πορταϊκός
Μετέωρα – Κεφαλοβρυσιακός
Αμπελάκια/Φλαμούλι – Παλαιομονάστηρο
ΑΕΤ – Πύργος
Λυγαριά – Δήμητρα/Απόλλων
Ζάρκο –Πρίνος
Δενδροχώρι – Φήκη 3-0 α.α.
Άγιος Οικουμένιος – Καστράκι
Πάνος Γιδόπουλος

Προώθ.: Αθλητικό Α' Ερασιτεχνική
Προώθ.: Αθλητικό Α' Ερασιτεχνική
Προώθ.: Αθλητικό Α' Ερασιτεχνική
Προώθ.: Αθλητικό Α' Ερασιτεχνική
Προώθ.: Αθλητικό Α' Ερασιτεχνική
Προώθ.: Αθλητικό Α' Ερασιτεχνική
Προώθ.: Αθλητικό Α' Ερασιτεχνική
Προώθ.: Αθλητικό Α' Ερασιτεχνική
Προώθ.: Αθλητικό Α' Ερασιτεχνική
Προώθ.: Αθλητικό Α' Ερασιτεχνική
Προώθ.: Αθλητικό Α' Ερασιτεχνική
Προώθ.: Αθλητικό Α' Ερασιτεχνική

Pressroom
Author: Pressroom


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Σκοτάδι σε Τρίκαλα και χωριά: το πρόγραμμα διακοπών ρεύματος

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε Τρίκαλα και χωριά από 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2025 λόγω τεχνικών εργασιών.

Read More


Τρίποντο για Μετέωρα, Νεοχώρι και Λυγαριά. Στο χειρουργείο ο Ηλίας Πατσιαούρας της ΑΕΦΑ

Με νίκες ξεκίνησαν Μετέωρα, Νεοχώρι και Λυγαριά το πρωτάθλημα. Στο χειρουργείο ο Ηλίας Πατσιαούρας της ΑΕΦΑ μετά από σοβαρό τραυματισμό.

Read More


Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων: Δυναμική συμμετοχή στο Meteora Trail Run 2025

Μεγάλη παρουσία του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων στο Meteora Trail Run 2025 με πολυπληθή συμμετοχή και σημαντικές διακρίσεις στις διαδρομές 22…

Read More


Έφυγε από τη ζωή η Μαριάνθη Γακοπούλου – Κηδεία την Κυριακή στο Γοργογύρι Τρικάλων

Η Μαριάνθη Γακοπούλου, 90 ετών, έφυγε από τη ζωή. Η κηδεία της θα τελεστεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025 στον…

Read More


8ο ΓΕΛ Τρικάλων – «Τρέχω για την Ειρήνη» στην 12η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Το 8ο ΓΕΛ Τρικάλων συμμετείχε στην 12η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με δράσεις για την ειρήνη, τον αθλητισμό και τη…

Read More


Έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Μπούρας – Κηδεία την Κυριακή στα Τρίκαλα

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος υπάλληλος ΔΕΗ Αθανάσιος Μπούρας. Η κηδεία του θα τελεστεί την…

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.