Καρδίτσα

Μια σπουδαία εκδήλωση στην Καρδίτσα από τη θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

16 Nov 2017
Μια σπουδαία εκδήλωση στην Καρδίτσα από τη θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Μια σπουδαία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας από τη θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας.

Μια σπουδαία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας από τη θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας.

«Εικόνες και μνήμες του ‘40» ο τίτλος της εκδήλωσης που αποτελούνταν από θεατρικό αναλόγιο, συνδυασμένο με προβολή σπάνιων οπτικών ντοκουμέντων και το θεατρικό μονόπρακτο «Ο φανταράκος» του Αλέκου Σακελάριου.

Οι συνάδελφοι-ηθοποιοί απέδωσαν σε πολύ υψηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματοθέατρου να είναι διάχυτη η συγκίνηση στους θεατές, ως αποτέλεσμα του γλαφυρού συνδυασμού λόγου, εικόνας και ήχου. Διάχυτη ήταν η αίσθηση ότι μέσα από την εκδήλωση μεταφερθήκαμε νοερά σε εκείνη τη δύσκολη στιγμή της πατρίδας μας, όπου τους θριάμβους στα βουνά της Ηπείρου διαδέχτηκε το μαύρο σκοτάδι της κατοχής.

Η θεατρική ομάδα προσκλήθηκε από την τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, η οποία και διοργάνωσε τις δύο παραστάσεις που δόθηκαν με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Καρδίτσας. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 12 Νοέμβρη δόθηκε η πρώτη παράσταση για το ευρύ κοινό, ενώ την επόμενη ημέρα δόθηκε μια επιπλέον παράσταση για μαθητές.

Στις δύο αυτές ημέρες συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, οι οποίες θα διατεθούν σε ευάλωτες οικονομικά οικογένειες της περιοχής μας μέσα από τη δομή του κοινωνικού παντοπωλείου.

Στην παράσταση της Κυριακής παραβρέθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υπ/γος Δημήτριος Κοτσιάφτης, ο Αστυνομικός Δ/ντης Καρδίτσας Ταξίαρχος Βασίλειος Καραπιπέρης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας Σωκράτης Μαυρογιώργος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων νομού Καρδίτσας Θωμάς Βαλομάνδρας, ο ιδρυτής και διευθυντής του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας Δημήτριος Καλλιαντζής, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, η βουλευτής Καρδίτσας Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου, η Αντιδήμαρχος Αλληλεγγύης και ευπαθών κοινωνικών ομάδων Ευαγγελία Διαμαντή, εκπρόσωπος της Π.Υ. Καρδίτσας, ο ηγούμενος της μονής Σπηλιάς και επίτιμο μέλος της ΙΡΑ Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μητρόπουλος, εκπρόσωποι της ΙΡΑ Τρικάλων, Αστυνομικοί της Δ.Α. Καρδίτσας με τις οικογένειες τους και πολλοί πολίτες.

Ευχαριστούμε θερμά τη θεατρική ομάδα του Αρχηγείου, η οποία ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας και έδωσε στην Καρδίτσα και τη Λάρισα τις μόνες παραστάσεις εκτός Αττικής. Αποτελείται από εξαίρετους ανθρώπους και συναδέλφους, με τον σκηνοθέτη Γιώργο Μπασιάκο επικεφαλής τους και ευχόμαστε να τους έχουμε σύντομα ξανά κοντά μας.

«Servo per amikeco»
«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γεώργιος Ζαρχανής
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Νικόλαος Γούσιας

 

admins
Author: admins


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Κηδεία Ευαγγελής Ζάχου την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στα Τρίκαλα

Η Ευαγγελή Ζάχου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου…

Read More


Αναμενόμενη ήττα για τις γυναίκες του ΑΟ Τρίκαλα 2011 – 8-0 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα

Ο ΑΟ Τρίκαλα 2011 ηττήθηκε 8-0 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος γυναικών 2025-26, σε ματς που έδειξε τη…

Read More


Θεοδοσιάδης: «Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε υπό την πίεση του πρωταθλητισμού»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε μετά την ισοπαλία 1-1 ΑΟ Τρίκαλα – Ελασσόνα για πίεση πρωταθλητισμού, τραυματισμό Κατσαμάγκα και στόχο βαθμών.

Read More


Γ’ Εθνική: Λαμία και Λευκίμμη στο απόλυτο – Αποτελέσματα και βαθμολογία

Λαμία και Λευκίμμη συνεχίζουν με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στη Γ’ Εθνική. Όλα τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η…

Read More


Γ’ Εθνική: ΑΟ Τρίκαλα – Ελασσόνα 1-1, κατώτερος των περιστάσεων ο ΑΟΤ

Ισοπαλία 1-1 για τον ΑΟ Τρίκαλα με την Ελασσόνα στη Γ’ Εθνική. Προβλημάτισε η εικόνα του ΑΟΤ στην πρεμιέρα και…

Read More


Ο Θανασάκης-τσολιάς ξεσήκωσε το Τρικαλινό Παζάρι – Λαχειοπώλης και χορευτής σε ένα μοναδικό στιγμιότυπο

Μοναδικό στιγμιότυπο στο Τρικαλινό Παζάρι 2025: ο λαχειοπώλης Θανασάκης-τσολιάς χορεύει με κέφι ενώ τραγουδά ο Μπάμπης Αντωνίου, ξεσηκώνοντας το κοινό.

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.