Ελλάδα

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: «Αντιπολίτευση στον κ. Μητσοτάκη δεν μπορούν να κάνουν οι απόντες, όσοι σιωπούν και όσοι δεν τολμούν»

30 Sep 2024
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: «Αντιπολίτευση στον κ. Μητσοτάκη δεν μπορούν να κάνουν οι απόντες, όσοι σιωπούν και όσοι δεν τολμούν»

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση πολιτών στο Μενίδι, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση πολιτών στο Μενίδι, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι την Κυριακή, οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να δώσουν δύναμη σε αυτούς που τολμούν και μιλούν για τα καρτέλ στην οικονομία και στην αγορά, υπενθυμίζοντας ότι είναι ο μόνος και ο πρώτος που μίλησε για τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά είδη διατροφής, ενώ διαμόρφωσε και ολοκληρωμένη πρόταση ενός νέου πλαισίου ρυθμίσεων για το ιδιωτικό χρέος.

Τόνισε ότι αυτοί που λένε ότι θα κερδίσουν τον κ. Μητσοτάκη (στα λόγια) και θα κάνουν το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση και πρώτο κόμμα (πάλι στα λόγια), θα πρέπει πρώτα να μας πουν και να πείσουν ότι θα κάνουν αντιπολίτευση.

«Αντιπολίτευση δεν μπορούν να κάνουν όσοι έχουν συντηρητικές αντιλήψεις που μικρή διαφορά έχουν από αυτές τους κ. Μητσοτάκη.

Αντιπολίτευση δεν μπορούν να κάνουν όσοι ήταν απόντες και είχαν εξαφανιστεί. Αντιπολίτευση δεν μπορούν να κάνουν όσοι σιωπούν αλλά και όσοι είχαν αυτή την ευκαιρία, αλλά δεν έκαναν πραγματική αντιπολίτευση.

Έχω δείξει στην πράξη, πως γίνεται η αντιπολίτευση. Σκληρά, τεκμηριωμένα, ανυποχώρητα και κυρίως ασυμβίβαστα», τόνισε ο κ. Κατρίνης.

Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στα ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια του πολίτη, λέγοντας:

«Η ασφάλεια του πολίτη είναι δικαίωμα. Το δικαίωμα αυτό αμφισβητείται, το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών έχει κλονιστεί.

Έχουμε 10 κλοπές την ώρα και 1 δολοφονία κάθε 5 ημέρες.

Τα αστυνομικά τμήματα είναι υποστελεχωμένα, ένα μεγάλο μέρος αστυνομικών είναι στη φρούρηση πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματικών και άλλων επωνύμων. Υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή της Αστυνομίας.

Οι ίδιοι οι αστυνομικοί αντιμετωπίζονται ως δεδομένοι, υποτιμάται και η προσφορά τους αλλά και η νοημοσύνη τους, όπως έδειξαν και οι τελευταίες εξαγγελίες-κοροϊδία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Χρειάζεται συνολική αναδιοργάνωση στον τομέα της Ασφάλειας.

Έμπρακτη αναγνώριση για αυτούς που είναι στο δρόμο και διακινδυνεύουν τη ζωή τους με θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος, αύξηση νυχτερινής αποζημίωσης, επέκταση του μηνιαίου επιδόματος παραμεθορίου».

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.