Τα νέα της πόληςΔιαβάστε επίσης

Μνημόσυνο στα Τρίκαλα για τους ήρωες του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ

2 Apr 2023
Μνημόσυνο στα Τρίκαλα για τους ήρωες του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ

Από το Σύλλογο Κυπρίων ν. Τρικάλων

Τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 2 Απριλίου από το Σύλλογο Κυπρίων Νομού Τρικάλων το μνημόσυνο των ηρώων του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου.

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Γακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάππας και Γιώργος Ζιώγας, ο περιφερειακός σύμβουλος Τσιάρας Αθανάσιος και πλήθος κόσμου.

Στην ομιλία που εκφώνησε για την επέτειο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Τρικάλων κ. Μοδέστου Χρίστος, τόνισε την συνέχεια των κατορθωμάτων των προγόνων μας. Από τις Θερμοπύλες και τον Μαραθώνα μέχρι το έπος του ’40 και τον αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο.

Στο τέλος ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.