Καρδίτσα

Μόνιμη αστυνομική παρουσία στα ημιορεινά και ορεινά του Δήμου Σοφάδων

6 Oct 2017

H αναβάθμιση της αστυνόμευσης στο Δήμο Σοφάδων και ειδικά στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές με συγκεκριμένες δράσεις επιβεβαιώθηκε κατά την χθεσινή επίσκεψη του Διευθυντή της Α.Δ Καρδίτσας Βασίλη Καραπιπέρη στον Δήμαρχο Σοφάδων Θάνο Σκάρλο.

H αναβάθμιση της αστυνόμευσης στο Δήμο Σοφάδων και ειδικά στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές με συγκεκριμένες δράσεις επιβεβαιώθηκε κατά την χθεσινή επίσκεψη του Διευθυντή της Α.Δ Καρδίτσας Βασίλη Καραπιπέρη στον Δήμαρχο Σοφάδων Θάνο Σκάρλο.

Το πρώτο μέτρο που αποφασίστηκε αφορά την καθημερινή αστυνόμευση με περιπολίες αστυνομικών στις ΔΕ Ταμασίου, Μενελαίδας και Ρεντίνας. Μέτρο που ξεκινά τις επόμενες μέρες. Όπως τόνισε ο κ. Καραπιπέρης θα διατεθεί συγκεκριμένος αριθμός αστυνομικής δύναμης, που πέραν της αστυνόμευσης θα συμβάλει στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών, παρέχοντάς τους αίσθημα εμπιστοσύνης προς την Ελληνική Αστυνομία.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων επισήμανε από την πλευρά του την αμοιβαία διάθεση για συνεργασία και στήριξη σε θέματα ασφάλειας. Στο πλαίσιο αυτό θα παραχωρήσει προς χρήση στην Ελληνική Αστυνομία όχημα για να διευκολυνθούν οι περιπολίες και να ξεπεραστούν τυχόν ζητήματα που θα έχουν να κάνουν με άσχημες καιρικές συνθήκες ή δύσβατα σημεία. Επιπρόσθετα, θα διατεθεί χώρος στο πρώην Δημαρχείο Ρεντίνας για τις ανάγκες του αστυνομικού προσωπικού.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε τον κ. Σκάρλο χαρακτηρίζοντας τις κινήσεις αυτές υποστηρικτικές στη διευκόλυνση του έργου της Αστυνομίας για την εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η εντατικοποίηση της αστυνόμευσης στην πόλη των Σοφάδων και στα πεδινά του Δήμου, στο πλαίσιο των αυξημένων αναγκών αστυνόμευσης που παρουσιάζει η περιοχή. Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα, ο κ. Καραπιπέρης τόνισε ότι γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για επιπλέον αύξηση της δύναμης του ΑΤ Σοφάδων κατά 25%.

Ο κ. Σκάρλος υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη θα συμβάλει σημαντικά στην αποτελεσματικότερη λειτουργία της ήδη υπάρχουσας αστυνομικής δύναμης.

Σε δήλωσή του στο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμαρχος Σοφάδων τόνισε ότι "Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για τη διαχρονική συνεργασία που υπάρχει, με πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, αλλά και τις ευχαριστίες μας στον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας κ. Βασίλη Καραπιπέρη για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην περιοχή μας.

Η συνεργασία μας θα αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο γιατί ο στόχος είναι κοινός. Οι συγκεκριμένες δράσεις που θα υλοποιηθούν αποτελούν εχέγγυα για ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο και αποδοτικό έργο της ΑΔ Καρδίτσας.

Οι δημότες απαιτούν, και απαιτούν δικαίως, ένα περιβάλλον ασφάλειας. Γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε διαρκώς και σε κάθε ιεραρχικό επίπεδο το θέμα της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών μας»

Από την πλευρά του ο κ. Καραπιπέρης σημείωσε πως «ευχαριστώ τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη , αλλά και την συνεργασία. Στον διαρκή αγώνα που δίνει η Ελληνική Αστυνομία είναι αναγκαίο και σημαντικό να πορευόμαστε με πνεύμα συνεργασίας με πρώτιστο στόχο τη βελτιστοποίηση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, σε κάθε επίπεδο. Προσωπικά εγγυώμαι κάθε προσπάθεια της υπηρεσίας για την βελτίωση της αστυνόμευσης. Ο πολίτης θα πρέπει να αισθάνεται ασφαλής και να έχει εμπιστοσύνη στην Αστυνομία».
 

admins
Author: admins


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Η Ελλάδα του 2025 σε νέα εποχή: Ο Πρωθυπουργός παραδίδει φάρμακα κατ’ οίκον – τέλος στις ουρές, αρχή στον Παράδεισο

Η Ελλάδα του 2025 «τέλος στις ουρές»: ο Πρωθυπουργός παραδίδει φάρμακα κατ’ οίκον στον Γιάννη – η νέα εικόνα κοινωνικής…

Read More


Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Νομού Τρικάλων 15–19 Σεπτεμβρίου

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην πόλη των Τρικάλων και σε πολλές περιοχές του νομού από 15 έως 19…

Read More


Γόμφοι Trail 2025: Στην τελική ευθεία ο 3ος αγώνας

Στην τελική ευθεία ο 3ος αγώνας Γόμφοι Trail «Στα μονοπάτια των προγόνων μας» την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2025 με δύο…

Read More


Α.Ο Τρίκαλα 2011: Έναρξη συνεργασίας με την Αντρια Ευστρατίου

Η ΑΟ Τρίκαλα 2011 ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Κύπρια διεθνή αμυντικό Άντρια Ευστρατίου, ενισχύοντας την άμυνα της ομάδας.

Read More


ΑΟ Τρίκαλα 2011: Στόχος η παραμονή και η ανάδειξη ταλέντων

Ο ΑΟ Τρίκαλα 2011 γυναικών μπαίνει στη νέα σεζόν με στόχο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και την ανάδειξη νέων…

Read More


Η κυβερνητική κοροϊδία των φορολογικών «ελαφρύνσεων»

Ο Τάσος Τσιαπλές της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας καταγγέλλει τις φοροελαφρύνσεις που ανακοινώθηκαν στη ΔΕΘ ως ανεπαρκείς και ζητά κινητοποιήσεις.

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.