Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε στο τέλος της αναμέτρησης ο Νίκος Μπαδήμας που δήλωσε: «Το παιχνίδι το θέλαμε πολύ και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος και για το αποτέλεσμα αλλά και γι’ αυτό που είδα μέσα στο γήπεδο».
Για τα άλλα αποτελέσματα στον όμιλο είπε πως «αναγκαστικά τα κοιτάμε από την στιγμή που είμαστε πίσω» ενώ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη είπε: «Ο Τηλυκράτης είναι μία ομάδα που είναι σταθερά ψηλά τα τελευταία χρόνια και είναι πάρα πολύ δυνατός στην έδρα του. Έχει και κάποιες αλλαγές τώρα οπότε περιμένουμε να παρουσιαστεί ανανεωμένος και δυνατός».
Ο Νίκος Κουρμπανάς μιλώντας στο τέλος της αναμέτρησης χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα: «Ήρθαμε να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι παρά τα προβλήματα που έχουμε σαν ομάδα με τραυματισμούς και τιμωρίες. Η νίκη των Τρικάλων είναι δίκαιη, είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο ΑΟ Τρίκαλα συναγωνίζεται επί ίσοις όροις τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στον νότιο όμιλο. Είναι μία ομάδα πολύ καλά δουλεμένη επιθετικά και τακτικά».
Για την δική του ομάδα είπε πως παρά τα πολλά προβλήματα που έχουν στόχος είναι να μπει στα πλέι οφ.
Πάνος Γιδόπουλος


