Αθλητικα

Μπέος: «Κουράστηκα, δίνω δωρεάν την ομάδα σε σοβαρό επιχειρηματία»

21 Feb 2024
Μπέος: «Κουράστηκα, δίνω δωρεάν την ομάδα σε σοβαρό επιχειρηματία»

Ο Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον ΝΠΣ Βόλο

Ο Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον ΝΠΣ Βόλο

Ο Αχιλλέας Μπέος μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε γνωστή την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα του Βόλου στο τέλος της σεζόν.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Μαγνησίας μίλησε για την απόφαση του να αποχωρήσει και αποκάλυψε την ατάκα που του είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis:

Αρχικά για την απόφαση του να μην συνεχίσει στον ΝΠΣ Βόλο: «Η ανακοίνωση μου είναι ξεκάθαρη, δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές έχω πει και στην εκπομπή σου ότι θέλω να φύγω από το ποδόσφαιρο.

Το 2017 οραματίστηκα μία πόλη που θέλαμε να γίνει Μονακό, τώρα το Μονακό θέλει να γίνει Βόλος, μαζί με την πόλη μου θέλησα να δημιουργήσω μία ομάδα που θα ένωνε τον Βόλο.

Η ομάδα ξεκίνησε από τη Γ’ Εθνική και έφτασε μέχρι τα playoffs παρουσιάζοντας ένα ωραίο θέαμα , με εξαίρεση τη φετινή περίοδο που έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.

Μετά από 3 μήνες κλειστών γηπέδων, το γήπεδο ήταν άδειο , κανένας δεν ήρθε στο γήπεδο και ήταν στα φημισμένα μας τσιπουράδικα, από τη στιγμή που δεν θέλουν κάτι ενιαίο, ας δουν τον Ολυμπιακό Βόλου στα ερασιτεχνικά και τη Νίκη στη Β και Γ Εθνική.

Δίνω δωρεάν την ομάδα σε σοβαρό επιχειρηματία και όχι σε κανέναν στοιχηματζή, δεν θέλω , κουράστηκα».

Για τη διάδοχη κατάσταση στην ομάδα:

«Ήρθε ο Ατζούν στην Ελλάδα , μιλήσαμε , αλλά ο λόγος που μου είπε και τον έκανε να μην θέλει να ασχοληθεί, δεν με έπεισε».

Για το ποδόσφαιρο και το αν θα μείνει εκτός αυτού:

«Ούτε από έξω δεν θα περνάω, εύχομαι η διάδοχη κατάσταση στα κεντρικά της ΕΠΟ να ξέρουν πως θα διοικήσουν και όχι να είναι μαριονέτες.

Να μην είναι όπως ο φίλος μου ο Θοδωρής Ζαγοράκης, που του είχα πει τι θα γίνει και μετά από 5 μήνες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «ρε πο@@τη δίκιο είχες» Ο Μάκης ξέρει τον τρόπο διοίκησης στο ποδόσφαιρο, το δεδομένο είναι ότι είναι η σειρά του ΠΑΟΚ να επιλέξει τον πρόεδρο , κάτι που από μόνο του σε κάνει να προβληματίζεσαι για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Όσο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και μία πιθανή έδρα το Πανθεσσαλικό:

«Μιλήσαμε με τον Μπαλτάκο και τον Φιλιππούση , εγώ μπορώ να βάλω 20.000 κόσμο χωρίς να ανοίξει μύτη, αλλά δεν με αφήνουν γιατί θέλει να κάνει κουμάντο η αστυνομία. Θέλω να φιλοξενήσω τον τελικό αλλά χωρίς να γίνει πεδίο μάχης η πόλη μου.

Αν είναι τελικός ΠΑΟΚ – Άρης, να το κάνουν στο Καυτατζόγλειο. Είπα στον Μπαλτάκο, πάρτε 1.000 προσκλήσεις για ομάδες, χορηγούς, ΕΠΟ και δώστε σε εμένα 15.000 εισιτήρια με δική μου ευθύνη για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου, τα γυμνάσια και η 6η δημοτικού κάθε σχολείου συνοδεία του εκάστοτε δασκάλου».

Για τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της βίας:

«Εγώ θα πω ότι τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση είναι εντυπωσιασμού και όχι ουσίας. Κανείς δεν σπάει αυγά για να κάνει ομελέτα»

Για την υπόθεση του Ανδρέα Τετέι:

«Δεν είπα τον Τετέι «μαϊμού», δεν είναι ρατσιστική έκφραση το «μαϊμού» σε κανένα λεξικό το είπα σε τρίτο πρόσωπο. Για να κάνεις ρατσιστική επίθεση πρέπει να είσαι ρατσιστής, εγώ δεν είμαι , μεγάλωσα στο εξωτερικό και είναι ρατσιστές όλοι αυτοί που κάνουν επίθεση στον Μπέο για ίδιον όφελος.

Υπάρχει ελευθερία λόγου, μπορεί να εκφράσει την άποψη του ο γκέι, αλλά δεν μπορώ εγώ; Είναι προσωπική άποψη του καθενός, γιατί ρε μάγκα θα με πεις ομοφοβικό; Το κάνατε μονοπώλιο στα πρωινά;».

in.gr

Trikala News
Author: Trikala News


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Μουσικό Σχολείο Τρικάλων: Συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων συμμετείχαν σε δράση για την οδική ασφάλεια, ενημερωμένοι από Τροχαία και Δημοτική Αστυνομία, στην Ευρωπαϊκή…

Read More


Επείγοντα μέτρα στήριξης της κτηνοτροφίας ζητά ο Δημήτρης Κουρέτας λόγω επιζωοτιών στη Θεσσαλία

Με επιστολή του στον Υπουργό Οικονομίας Κυριάκο Πιερρακάκη, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας ζητά άμεση κρατική παρέμβαση για να στηριχθούν…

Read More


Κηδεία Ευαγγελής Ζάχου την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στα Τρίκαλα

Η Ευαγγελή Ζάχου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου…

Read More


Αναμενόμενη ήττα για τις γυναίκες του ΑΟ Τρίκαλα 2011 – 8-0 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα

Ο ΑΟ Τρίκαλα 2011 ηττήθηκε 8-0 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος γυναικών 2025-26, σε ματς που έδειξε τη…

Read More


Θεοδοσιάδης: «Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε υπό την πίεση του πρωταθλητισμού»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε μετά την ισοπαλία 1-1 ΑΟ Τρίκαλα – Ελασσόνα για πίεση πρωταθλητισμού, τραυματισμό Κατσαμάγκα και στόχο βαθμών.

Read More


Γ’ Εθνική: Λαμία και Λευκίμμη στο απόλυτο – Αποτελέσματα και βαθμολογία

Λαμία και Λευκίμμη συνεχίζουν με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στη Γ’ Εθνική. Όλα τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η…

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.