Ελλάδα

Μπέρδεψαν τα …φέρετρα σε κηδεία!

17 Jan 2018
Μπέρδεψαν τα …φέρετρα σε κηδεία!

Αναστάτωση προκλήθηκε στους συγγενείς ηλικιωμένης που έφυγε από τη ζωή,

Αναστάτωση προκλήθηκε στους συγγενείς ηλικιωμένης που έφυγε από τη ζωή, όταν δύο ώρες πριν την τέλεση της κηδείας διαπίστωσαν, ότι στο φέρετρο που μεταφέρθηκε στην εκκλησία του χωριού όπου και είχε προγραμματιστεί η εξόδιος ακολουθία, υπήρχε η σωρός άλλης γυναίκας από την Άμφισσα.

Οι δύο γυναίκες νοσηλεύονταν και κατέληξαν στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και προφανώς ένα λάθος ή του νοσοκομείου ή των γραφείων τελετών που ενεπλάκησαν στις κηδείες των δύο ηλικιωμένων, έφερε το μπέρδεμα και την αναστάτωση.

Οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών της κηδείας στο χωριό της Βοιωτίας επέστρεψαν έγκαιρα τη σωρό της ηλικιωμένης από την Άμφισσα στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς και παρέλαβαν τη σωστή, για να τελεστεί τελικά το μυστήριο.
 

admins
Author: admins



Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.