Ελλάδα

My market: «Φρέσκο ή φέρτο» (video)

30 Sep 2019
My market: «Φρέσκο ή φέρτο» (video)

Δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο να αγοράζει κανείς τρόφιμα με… εγγύηση. Έτσι, η πρωτοβουλία που είδαμε στα My market δεν είναι μόνο πρωτότυπη

Δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο να αγοράζει κανείς τρόφιμα με… εγγύηση. Έτσι, η πρωτοβουλία που είδαμε στα My market δεν είναι μόνο πρωτότυπη αλλά δείχνει σεβασμό προς τον καταναλωτή.

 

Τα My market προσφέρουν κάθε εβδομάδα 100% εγγύηση αντικατάστασης σε ένα φρέσκο προϊόν. Το «πράσινο σήμα» είναι χαρακτηριστικό και όπως μάθαμε μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα.

 

Στο πλαίσιο αυτό, αυτό που κάνει την πρωτοβουλία σημαντικότερη είναι ότι στηρίζονται αποτελεσματικότερα τοπικοί παραγωγοί και προμηθευτές. Το «φρέσκο ή φέρτο» ενισχύει κυρίως τους Έλληνες παραγωγούς και τα προϊόντα τους.

 

Στο site των My market βρήκαμε μάλιστα και το σχετικό… video.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.