Τα νέα της πόληςΔιαβάστε επίσης

Νέα Διοικούσα Επιτροπή στο Παράρτημα Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

26 Dec 2025

Αναδείχθηκε η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας μετά τις αρχαιρεσίες.

Την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του πραγματοποίησε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025 το Παράρτημα Τρικάλων της Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στα γραφεία του.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής, καθώς και η έκθεση του Εποπτικού Συμβουλίου. Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής και του Εποπτικού Συμβουλίου, η οποία διεξήχθη ομαλά και σύμφωνα με το καταστατικό της Εταιρείας.


Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και την καταμέτρηση των ψήφων, τα μέλη της νέας Διοικούσας Επιτροπής συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:

Διοικούσα Επιτροπή
Πρόεδρος: Αθανασία Ζαραμπούκα
Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Δήμος
Γενικός Γραμματέας: Θεοφάνης Γκανάς
Ταμίας: Ουρανία Τσιούτσια
Ειδικός Γραμματέας: Δημήτριος Τσατσαρώνης
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Γεώργιος Τζιάννης
Υπεύθυνος Βιβλιοθήκης: Σταύρος Χρονόπουλος

Αναπληρωματικά μέλη
Ανδρονίκη Μαχαιρά, Αρετή Δεσίπρη, Φώτης Μπουλογεώργος

Εποπτικό Συμβούλιο
Δημήτριος Θεοχάρης, Δήμητρα Αγγέλου, Χαράλαμπος Τσαγκαδόπουλος

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή αναλαμβάνει τη συνέχιση και την ενίσχυση του επιστημονικού και εκπαιδευτικού έργου του Παραρτήματος, με στόχο την προώθηση των μαθηματικών και τη στήριξη της μαθηματικής παιδείας στην τοπική κοινωνία.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.