ΑθλητικαΔιαβάστε επίσης

Ο ΑΟΤ καλωσορίζει τους Κώστα Τζέλη και Λεωνίδα Ιωάννου

4 Jan 2024
Ο ΑΟΤ καλωσορίζει τους Κώστα Τζέλη και Λεωνίδα Ιωάννου

Ξεκινούν οι συνεργασίες για το υπόλοιπο της σεζόν 

Ξεκινούν οι συνεργασίες για το υπόλοιπο της σεζόν 
Δύο νέες μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΑΟ Τρίκαλα καλωσορίζοντας τους δύο νέους παίκτες στους κόλπους της ομάδας του.
Συγκεκριμένα η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας για το υπόλοιπο της σεζόν 2023-2024, με τον Λεωνίδα Ιωάννου και τον Κώστα Τζέλη.
Όσον αφορά τον Λεωνίδα Ιωάννου, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Δήμητρα, στη συνέχεια έπαιξε στις ομάδες Κ20 του Άρη και της ΑΕΛ, κατόπιν στη Γ Εθνική με το Ελευθεροχώρι και τον ΑΣ Μετέωρα και από το 2020 στον ΠΟ Φήκης, ομάδα στην οποία είχε αγωνιστεί και την σεζόν 2015-16.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις τόσο αμυντικά όσο και μεσοεπιθετικά.
Ο Κώστας Τζέλης,  ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Ασκληπιού Τρικάλων και έχει αγωνιστεί επίσης στην Θύελλα Μεγαλοχωρίου, στον Διγενή Νεοχωρίου και στον ΠΟ Φήκης από το 2019 μέχρι πρόσφατα.
TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.