Λάρισα

Ο Δημήτρης Κουρέτας ζητά από τον Πρωθυπουργό διπλασιασμό δόσεων για τις πληγείσες επιχειρήσεις της Θεσσαλίας

5 Sep 2024
Ο Δημήτρης Κουρέτας ζητά από τον Πρωθυπουργό διπλασιασμό δόσεων για τις πληγείσες επιχειρήσεις της Θεσσαλίας

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, ζήτησε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τον διπλασιασμό του αριθμού των δόσεων

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, ζήτησε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τον διπλασιασμό του αριθμού των δόσεων, από 24 σε 48, για όλες τις φορολογικές και ασφαλιστικές ρυθμίσεις των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία που επλήγησαν από την καταιγίδα “Daniel”.

Ο κ. Κουρέτας καταθέτει το αίτημα ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ουσιαστική ανακούφιση των τοπικών επιχειρηματιών.

Επιπλέον, η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει ζητήσει από τον Υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, την παράταση της αναστολής πλειστηριασμών και πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης για τα φυσικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις που επλήγησαν, για ένα επιπλέον εξάμηνο, προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.