ΠρωτοσέλιδαΆρθρα – Απόψεις

Ο Δήμος Τρικκαίων καταδικάζει άσκηση βίας εναντίον δημοτικού αστυνομικού

10 Jun 2022
Ο Δήμος Τρικκαίων καταδικάζει άσκηση βίας εναντίον δημοτικού αστυνομικού

Ο Δήμος Τρικκαίων καταδικάζει περιστατικό άσκησης σωματικής βίας από πολίτη σε δημοτικό αστυνομικό.

Ο Δήμος Τρικκαίων καταδικάζει περιστατικό άσκησης σωματικής βίας από πολίτη σε δημοτικό αστυνομικό.

Ο δημοτικός αστυνομικός, δέχθηκε σωματική βία από πολίτη στο πλαίσιο των νόμιμων καθηκόντων του και επιδιώκοντας να ελευθερώσει κοινόχρηστο χώρο.

Αυτά τα περιστατικά, έστω και μεμονωμένα, έστω και ελάχιστα, δε χαρακτηρίζουν το σύνολο των τρικαλινών πολιτών, ούτε αποτελούν εμπόδιο στην τήρηση και εφαρμογή των νόμων και των διατάξεων.

Ο Δήμος Τρικκαίων βρίσκεται δίπλα στο προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικκαίων, που συμβάλλει καθημερινώς στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης, εκφράζοντας τη συμπαράσταση και τη στήριξή του.

Δήμος Τρικκαίων

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.