Κους ΚουςΠρωτοσέλιδα

Ο ένας πάνω στον άλλον στην τελετή της Ολυμπιακής Φλόγας στα Τρίκαλα

21 Apr 2024
Ο ένας πάνω στον άλλον στην τελετή της Ολυμπιακής Φλόγας στα Τρίκαλα

Τι ‘χες Γιάννη, τι είχα πάντα;

Τι ‘χες Γιάννη, τι είχα πάντα;

Η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας, αν και θα έπρεπε να είναι ένα σπουδαίο γεγονός για την πόλη των Τρικάλων, μάλλον πονοκέφαλο προκάλεσε στους παρευρισκομένους.

Με φόντο την «υπό κατασκευή» Κεντρική Πλατεία, πλήθος κόσμου στριμώχτηκε στην πεζοφέγυρα του Ασκληπιού, όπου θεωρήθηκε το… κατάλληλο σημείο για να υποστηρίξει δεκάδες πολίτες, επισήμους, δημοσιογράφους και την Φιλαρμονική Ορχήστρα.

Απορίας άξιο εξακολουθεί να παραμένει το σκεπτικό πίσω από την επιλογή της τοποθεσίας της διοργάνωσης, καθώς όποιος ήθελε να απολαύσει την τελετή θα έπρεπε να σπρώξει, να σταθεί στις «μύτες των ποδιών του» και πάλι λίγα πράγματα θα κατάφερνε…Προχειρότητα εναντίον Τρίκαλα σημειώσατε ένα!

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.