Ο Γιώργος Καταβούτας για την εξέλιξη των έργων στην Γαριβάλδη

Πότε θα τελειώσει η ταλαιπωρία κατοίκων και επαγγελματιών

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου αναμένεται να υπάρξει η ταλαιπωρία για τους κατοίκους και επαγγελματίες της οδού Γαριβάλδη, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 του αντιδημάρχου έργων Γιώργου Καταβούτα:

«Η ΔΕΥΑΤ ολοκληρώνει τις παρεμβάσεις της κάθε φορά σε 7-10 μέρες, και αφήνει τις τομές με 3 Α, και μετά θα κάνουμε εμείς τις παρεμβάσεις μας ρίχνοντας ασφαλτικό σε Καποδιστρίου και Γαριβάλδη. Χρειαζόμαστε ένα διάστημα περίπου 40 ημερών από τώρα, μέχρι να ολοκληρώσουμε όλη την οδό Γαριβάλδη. Δουλεύουμε γρήγορα, πιστεύω ότι μέσα Ιουλίου θα είμαστε έτοιμοι.

Είμαστε ικανοποιημένοι με το ρυθμό που δουλεύει ο εργολάβος στην ανάπλαση Ληθαίου στην πλευρά της οδού Αμαλίας, όπου τα έργα προχωρήσανε ήδη αρκετά.

Θα υπάρξουνε κάποιες αλλαγές στη μεριά του ποταμού, όπου θα κλείσει πλέον η μια σκάλα που κατεβαίνει στο ποτάμι, θα παραμείνει μια μόνο εκεί που βρίσκονται τα βαρκάκια, και θα αναδιαμορφώσουμε κάπως τη μελέτη ώστε να φτιάξουμε μια ράμπα που να δίνει πρόσβαση στο ποτάμι».©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή