Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Σε ένα ζεστό, γεμάτο χαμόγελα και ευχές κλίμα, ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Τρικάλων έκοψε την 16 Φεβρουαρίου 2020 την πρωτοχρονιάτικη παραδοσιακή (στριφτό) πίτα, στη Σαρακατσάνικη Γωνιά, στον Άγιο Οικουμένιο Τρικάλων.

Την βασιλόπιτα ευλόγησαν ο πάτερ Δημήτριος και ο πάτερ Αθανάσιος.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας ο Δήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ κύριος Δημήτρης Παπαστεργίου,ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και τόνισε ότι, όπως πάντα, ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Τρικάλων, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων κυρία Νικολέτα Μπρουζούκη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως του Δήμου Τρικκαίων κύριος Κωνσταντίνος Κρεμμύδας, η πρόεδρος του Φιλολογικού, Ιστορικού, Λογοτεχνικού Συνδέσμου (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων, κυρία Ναυσικά Μουλά – Αγγελάκη, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Βαθυρρεύματος κύριος Μιχαήλ Μπαλλάς, ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Ι.Ρ.Α, κύριος Αχιλλέας Μπέγας.

Παραβρέθηκε ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου, κύριος Χρήστος Μόρφος καθώς και το μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων κυρία Σοφία Βλόντζου – Κωστούλα.

Επιστολή απέστειλε η βουλευτής Τρικάλων κυρία Κατερίνα Παπακώστα, ευχόμενη καλή χρονιά κι εκφράζοντας την αδυναμία της να παρευρεθεί στην εκδήλωσή μας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα χρυσό κωνσταντινάτο νόμισμα κέρδισε η κυρία Λίτσα Μακρυγιάννη, μέλος του χορευτικού τμήματος του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις κυρίες – μέλη του συλλόγου μας για την προσφορά των εδεσμάτων που γευτήκαμε στις οποίες ως ένδειξη ευγνωμοσύνης δωρήθηκε ένα καλαίσθητο βραχιόλι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και να ευχηθούμε ένα χαρούμενο, δημιουργικό 2020 και του χρόνου με υγεία!!

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή