Ο Δήμος διοργανώνει τελετή αποφοίτησης των επιχειρηματιών … λόγω ξωτικών!

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 15:00, στο θέατρο «Μηχανουργείο» του Μύλου Ματσόπουλου, ο Δήμος Τρικκαίων επιβραβεύει τους επιχειρηματίες των Τρικάλων.

Δύο μήνες πριν την έναρξη της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης γιορτής στην Ελλάδα, ο Δήμος Τρικκαίων πραγματοποιεί την τελετή απονομής των πιστοποιητικών παρακολούθησης των επιχειρηματιών που συμμετείχαν στην ολοκλήρωση της 1ης Ακαδημίας Επιχειρηματικότητας Μύλου των Ξωτικών.

Με την ολοκλήρωση της 1ης Ακαδημίας μπήκαν οι βάσεις για την καθιέρωσή της ως ενός σχολείου διαρκούς εκπαίδευσης των τοπικών επιχειρήσεων, ενισχύοντας την τρικαλινή επιχειρηματικότητα.

Η 1η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας του Μύλου των Ξωτικών αποτελούνταν από έξι 4ωρες εκπαιδευτικές συναντήσεις, που ξεκίνησαν τον Απρίλιο κι ολοκληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018.

Όλοι, όσοι μετείχαν στην καινοτόμο ιδέα, της δημιουργίας Ακαδημίας Επιχειρηματικότητας Μύλου των Ξωτικών, παρακολούθησαν δωρεάν σεμινάρια από στελέχη της Optimal HR Group, με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων.

Οι  επιχειρηματίες χωρισμένοι σε ομάδες επιμορφώθηκαν για:

– ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των τρικαλινών επιχειρήσεων,

– βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης,

– ανάδειξη των τρικαλινών επιχειρήσεων ως πρωτοπόρων στη δημιουργία θετικών εμπειριών και εξελιγμένων υπηρεσιών για τους επισκέπτες.

Στην 1η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας του Μύλου των Ξωτικών, συμμετείχαν περισσότερες από 20 τοπικοί επιχειρηματίες, οι οποίοι προέρχονταν από τους δύο μεγάλους τομείς της τοπικής οικονομίας που συνδέονται άμεσα με τη λειτουργία του Μύλου των Ξωτικών: Α) Εστίαση, Ξενοδοχεία, Λιανεμπόριο και Β) Εφοδιαστική Αλυσίδα, Βιομηχανία.
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή